Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija kluba

Ubojitog Hrvata napokon svi slave, ali odlične vijesti tek stižu na njegova vrata!

Ante Rebić
Foto: PA/Pixsell
1/4
15.02.2020.
u 13:42

Paolo Maldini i Zvonimir Boban navodno će ubrzo krenuti u pregovore s Eintrachtom kako bi Milan otkupio Rebića

Ante Rebić napokon uživa u Milanu. S dolaskom 2020. godine stigli su i pogoci, zabilježio ih je pet u posljednjih šest nastupa, pa ga navijači i talijanski novinari ovih dana slave iz sveg glasa.

Tuttosport danas piše da je Zlatan Ibrahimović u njemu pronašao svog novog Antonija Nocerina, igrača s kojim je fantastično nekoć surađivao u Milanu, te svakako ima istine u tome da je Rebić prodisao otkako mu 'Ibrakadabra' čini društvo u vrhu napada. 

Istina, teško će Milan ove sezone nadoknaditi sve dosad prosute bodove i dohvatiti Ligu prvaka (četvrtoplasirana Atalanta bježi mu 10 bodova), ali stvari idu na blje i uprava želi na to čim prije odgovoriti.

Naime, ističe u subotu portal Calciomercato, Milanovi čelnici Paolo Maldini i Zvonimir Boban ubrzo će krenuti u pregovore s Eintrachtom kako bi talijanski klub otkupio Rebića, a uz to im je namjera i ponuditi mu novi ugovor.

Vidjet ćemo uskoro što će se dogoditi po tom pitanju, ali informacija svakako veseli. Kao što i izbornika Zlatka Dalića svakako veseli to što se Rebić vraća u pravu formu jer je do Eura preostalo samo nekoliko mjeseci.

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
13:54 15.02.2020.

Bravo majstore!

IV
ivan968
14:13 15.02.2020.

Ibra se samo seta po terenu.Kod Klopa ne bi bio ni rezerva,a Rebicu svaka cast

RO
roland
15:40 15.02.2020.

Rebić je specifičan. Iscrpio se u Rusiji, tražio novi klub, nije se adaptirao,...ali,...ide novo veliko natjecanje, Europsko prvenstvo počinje za 3 mjeseca i 29 dana, Rebić se počeo dizati u formi, želi izboriti mjesto u prvih 11 na kultnom Wembleyjuu protiv Engleza. Bravo Ante!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije