Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U LOS ANGELESU

Ubijen pomahnitali košarkaš: Zapucao na policiju, ovi uzvratili pa ga pronašli mrtvog

Tyler Honeycutt
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
07.07.2018.
u 16:25

Nakon što je igračeva majka pozvala policiju, Honeycutt je zapucao na policajce i potom se zabarikadirao u vlastitoj kući

Tyler Honeycutt (203 cm, 28), košarkaš euroligaša Himkija, pronađen je mrtav. Njegovo beživotno tijelo pronašli su pripadnici interventnih snaga losangeleške policije koji su pozvani da interveniraju nakon što je ovaj bivši NBA igrač iz vatrenog oružja pucao na policajce.

A oni su pred kuću u Sherman Oaksu, u predgrađu Los Angelesa, došli po pozivu Honeycuttove majke koja se policiji telefonski požalila na sinovo neuračunljivo ponašanje. Nažalost, kada je ugledao policiju pred svojim kućnim vratima, dotični je po njima i zapucao. Policajci su na to i uzvratili, a budući se Honeycutt zabarikadirao pripadnici opće policije pozvali su pojačanje koje je, nakon nekoliko sati opsade, upalo u kuću. No, za pomahnitalog košarkaša tada je već sve bilo kasno.

Honeycutt je bio izraziti fizikalac za kojeg će oni koji su ga poznavali reći da je, povremeno, izgledao napušeno pa je moguće da je konzumacija droga bila uzrok pomućenju uma i ovom nemilom događaju s tragičnim raspletom.

Honeycutt je u prošloj sezoni u Euroligi knjižio prosjek od 9,2 koševa i 5,4 skokova, a u regionalnoj VTB ligi prosječno je bilježio 10,3 koševa i 6,4 skokova. Prije sedam godina draftiran je ako 35. izbor od Sacramento Kingsa no u tom sastavu se nije naigrao (već je bio na posudbi u dva kluba NBDL-a) pa je sreću potražio u Europi. Najprije u Izraelu (Ironi Nes Ziona), potom u Himkiju i Anadolu Efesu te ponovo u Himkiju..

Ključne riječi

Komentara 1

OB
ObrenM
18:45 07.07.2018.

U vecini slucajeva su crncuge u pitanju.Ima pravo Trump i policija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije