Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U RUSIJI

Ubijen mladi nogometaš, izdahnuo je od posljedica uboda nožem uz teško ranjenog prijatelja

27.01.2021.
u 23:10

Mladići su se s nepozantim muškarcem sukobili ispred jedne trgovine

Jegor Drobiš, 21-godišnji nekadašnji nogometaš Irtiša iz Omska, ubijen je u srijedu oko dva sata iza ponoći. Prema prvim podacima do kojih su došli ruski mediji, nesretnog je mladića nepoznati počinitej izbo nožem.

U sukobu ispred jedne trgovine od noža je stradao i njegov prijatelj, no srećom liječnici su ga zatekli živoga i hitno prebacili u bolnicu gdje se nalazi na intenzivnoj njezi. 

Policija za počiniteljem još uvijek traga, portal RT navodi mogućnosti da je napadača bilo i više, no motivi sukoba za sada nisu poznati. Istragu će otežati i to što na mjestu tragedije u to doba nije bilo svjedoka, kao niti postavljenih nadzornih kamera.

Drobiš je s Irtišom raskinuo ugovor u prosincu i u međuvremenu posvetio malom nogometu. Nastupao je za momčad Vortex i bio je najbolji strijelac u dosadašnjem tijeku sezone.

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
07:08 28.01.2021.

Gdje je sada onaj rusofil Petković sa komentarom o manijacima i ubojicama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije