Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRVENA ZVEZDA Kandidat za predsjednika Zvezde optužuje da u klubu dilaju drogu!

U Zvezdi dilaju drogu?

12.11.2008.
u 16:30

Zoran Bingulac, kandidat za predsjednika nogometnog kluba Crvena zvezda, kojega je Radna skupina zadužena za pripremu izbora već otpisala iz izborne utrke, iznio je stravične optužbe.

U posljednji trenutak pred predsjedničke izbore u četvrtak Bingulac pokušava preokrenuti situaciju u vlastitu korist nakon što je njegov suparnik, američki poduzetnik srpskog porijekla Dan Tana, već praktički proglašen pobjednikom.

Za saveznika je Bingulac pokušao angažirati javnost, izjavivši novinarima da beogradski klub, nekadašnjeg prvaka Europe i svijeta, vodi skupina narkodilera.

- Crvena zvezda u četvrtak ima posljednju priliku pobijediti mafiju. Ona je bliska klubu i prisutna je u njemu, prožima njegovo tkivo. Ne znam imena mafijaša, ali znam da ih ima policija. Imam informacije iz Ureda predsjednika države, gdje također znaju da pojedini mafijaški krugovi prisutni u Zvezdi trguju drogom. Spomenuo je to čak i predsjednik Boris Tadić – optužuje Bingulac dodajući:

- Država je reagirala na stanje u Zvezdi. Vode se sudski procesi, a policija zna tko je razbijao automobile i prijetio igračima, tko manipulira s vođama navijača. Za razliku od Partizana i FSJ-a, Zvezda nije očistila svoje krugove iz sive zone.

Iako je proglašen totalnim autsajderom na predsjedničkim izborima, iako zna da je sve namješteno za Dana Tanu, Bingulac se nada čudesnom preokretu.

- Zamislite taj paradoks da Izvršni odbor predlaže predsjednika kluba, nakon čega predsjednik mora predložiti sastav istog tog organa. Također, Radnu je skupinu imenovao Izvršni odbor, a ne Skupština kluba kako bi trebalo biti po statutu. Ja sam već unaprijed pobjednik, bez obzira što skupštinari u četvrtak odlučili. Podijelit ću im svima, u svakom slučaju, svoj program, a na njima je da odluče.

Bingulac je također obznanio da je plan suprotne opcije, na čelu s Danom Tanom, da klub privatizira za značajno manju cijenu od realne.

- Ako Dan Tana bude izabran za predsjednika, Crvena zvezda bit će privatizirana za 10 do 12.5 posto stvarne vrijednosti, a maksimalno za 20-25 posto - prenosi Glas javnosti.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije