Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodnost

U Zagrebu opljačkana supruga hrvatskog reprezentativca

Ivana i Domagoj Vida
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
27.06.2018.
u 14:33

Nakon ovog događaja nazvala ju je supruga jednog našeg reprezentativca i rekla da nije prva kojoj se takva ružna stvar dogodila dok supruga nema kod kuće

Supruga hrvatskog reprezentativca Domagoja Vide doživjela je veliku neugodnost u Zagrebu. Naime, Ivana Vida s društvom je u gradu gledala utakmicu Hrvatska – Island (2:1) te se vratila kući.

No ujutro ju je dočekao šok kada je primijetila razbijen prozor na svom Range Roveru. Iz automobila je ukraden novac. Ivana je ujutro trebala sinčića Davida voziti u vrtić.

Ivana i Domagoj Vida
1/5

– To se dogodilo nakon utakmice, vjerojatno u noći. No najgore je što se alarm nije upalio pa sam sigurna da je riječ o profesionalnom provalniku. Na autu je razbijeno staklo, a vide se i tragovi odvijača kojim je provaljivano. Što se dogodilo vidjela sam ujutro dok sam sina krenula odvesti u vrtić i to je bila prva scena koja me dočekala nakon buđenja. Stvarno je to bio ružan osjećaj – rekla je Ivana Vida, pišu Sportske novosti.

Nakon ovog događaja nazvala ju je supruga jednog našeg reprezentativca i rekla da nije prva kojoj se takva ružna stvar dogodila dok supruga nema kod kuće.

>> Pogledajte Večernji pressing s Darijem Šimićem

Komentara 24

DU
Deleted user
14:50 27.06.2018.

" Vijest" obajvi JL a prense poslije VL -99% "klasicna" random provala. Na zalost ,ali doticna je samo jedna od zrtvi takvih stvari.

PR
protuudar
15:35 27.06.2018.

novac drži u autu?...

Avatar Snijeg
Snijeg
15:31 27.06.2018.

karakterni hrvatski patriotizam - izglasate si drzavu I onda kradete..zna se!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije