Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

U Zagreb danas dolazi trener koji je Hrvatsku vodio do vrha svijeta

Ratko Rudić
Foto: Filip Kos/PIXSELL
1/3
30.10.2019.
u 07:51

Rudić je s Hrvatskom osvojio zlato na SP-u u Melbourneu 2007. godine kao i na Olimpijskim igrama 2012. u Londonu te europsko zlato u Zagrebu 2010. godine

Srijeda je u Zagrebu vaterpolski dan, u trećem kolu Lige prvaka na Savu stiže moćni talijanski Pro Recco, za koji mnogi kažu da je zapravo reprezentacija Svijeta.

Stoga toplo preporučujemo utakmicu talijanskog prvaka i naše Mladosti koja počinje u 20.30 sati, a cijena ulaznica od 20-30 kuna za ovakvu poslasticu zbilja je sitnica.

– Što reći o Reccu? To je Dream Team, sve najbolje na svijetu što hoda, tj. pliva. Na svakoj poziciji imaju po dvojicu izvrsnih igrača, rotacija im je odlična. A vodi ih Ratko Rudić, svjetska legenda sporta, ne samo vaterpola. Jedini detalj koji nam ide na ruku je neigranje našeg reprezentativnog vratara Bijača. Napast ćemo Recco, ali neće biti jurcanja – kaže trener Mladosti Zoran Bajić.

Rudić je s Hrvatskom osvojio zlato na SP-u u Melbourneu 2007. godine kao i na Olimpijskim igrama 2012. u Londonu te europsko zlato u Zagrebu 2010. godine.

Dakle Recco na desnoj strani ima Srbe Filipovića i Mandića te Argentinca (i bivšeg primorjaša) Echeniquea, na lijevoj Figliolija, na poziciji braniča našeg Bušlju i Crnogorca Ivovića, na sidrašu Dobuda... 

Komentara 1

ST
Stipan
08:39 30.10.2019.

Vodio ali ne doveo. Trećerazredni trener. Sa potencijalom igrača koje imamo i koji igraju u najboljim klubovima bi pravi trener postigao da smo prvi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije