Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NA ŽDRIJEB

U Viktoriji su sretni što su dobili Dinamo, evo što poručuju

Viktoria Plzen
Foto: Pixsell/Reuters
17.12.2018.
u 14:26

- Mislim da možemo biti zadovoljni ždrijebom. Bilo je puno težih protivnika, Dinamo nam je prihvatljiv. Vodeći su u hrvatskoj ligi i odlično su odigrali u skupini.

Iz tabora češke Viktorije Plzen komentirali su ždrijeb šesnaestine finala Europske lige gdje će igrati protiv Dinama.

- Dinamo je osvojio skupinu s 14 bodova i bez poraza. To je poznata momčad s odličnim nogometašima i sigurno neće biti lako - rekao je trener Viktorije Pavel Vrba, dok je iskusni branič David Limbersky dodao:

- To je zanimljiv i vrlo težak protivnik. Imaju vrlo dobre navijače. Mislim da je uvijek dobro sresti se protivnikom s kojim nisi igrao. Bit će zanimljivo.

A branič Ludek Pernica je zadovoljan.

- Mislim da možemo biti zadovoljni ždrijebom. Bilo je puno težih protivnika, Dinamo nam je prihvatljiv. Vodeći su u hrvatskoj ligi i odlično su odigrali u skupini. Neće biti lako, ali se radujemo - rekao je Pernica.

Komentara 2

DH
dalibor.hren
16:42 17.12.2018.

I jedni i drugi su zadovoljni žrijebom!

Avatar Castro
Castro
14:48 17.12.2018.

Rekli su Vrba i Pernica ..... kada sve ovo procitam i pogledam sve ove statistike , mislim da je sve to tu negdje ...blizu ... Uz malo srece idemo dalje .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije