Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLAVA LAGUNA

U Umag stiže Borna Ćorić, ali i još jedna velika zvijezda

Borna Ćorić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
25.04.2019.
u 08:14

Organizatori u Umagu idućih tjedana otkrit će još mnogo jakih imena koja će igrati na glavnom turniru. Već u ponedjeljak trebali bi potvrditi jedno veliko ime svjetskog tenisa, tenisača koji je bolje plasiran i od Borne Ćorića.

Borna Ćorić nakon četiri godine ponovno će zaigrati na Plava laguna Croatia Openu u Umagu. Organizatori turnira potvrdili su dolazak naše teniske zvijezde, a bit će to velika stvar za imidž ATP-a u Umagu, ali i sjajna vijest za sve hrvatske navijače koji će uživo moći gledati trenutačno 15. tenisača na ATP listi.

Inače, Borni će ovo biti četvrti nastup u Umagu – 2013. je izgubio u prvom kolu, dok je iduće dvije godine stizao do četvrtfinala. Trebao je Borna nastupiti i na izdanju 2017., ali morao je u zadnji čas otkazati nastup zbog ozljede.

>> Pogledajte razgovor s Bornom Ćorićem na Večernji TV-u

Potvrdom Ćorićeva dolaska jasno je da ćemo od 12. do 21. srpnja u Umagu gledati spektakl, a napomenimo da će gledatelji uživati i u dvije vrhunske ekshibicije.

Naš najbolji tenisač svih vremena Goran Ivanišević prvo će 13. srpnja u reprizi premijernog umaškog finala igrati protiv Gorana Prpića, a onda 17. lipnja, u reprizi wimbledonskog finala iz 2001., na suprotnoj strani mreže će mu stajati Patrick Rafter.

Organizatori u Umagu idućih tjedana otkrit će još mnogo jakih imena koja će igrati na glavnom turniru. Već u ponedjeljak trebali bi potvrditi jedno veliko ime svjetskog tenisa, tenisača koji je bolje plasiran i od Borne Ćorića.

Naslov prošlogodišnjeg pobjednika brani Talijan Cecchinato, koji je u finalu bio bolji od Argentinca Pelle.

Borna Ćorić
1/5
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije