Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob u Lavovu

U tučnjavi huligana u Ukrajini sudjelovali i pripadnici Torcide

Navijači Olensandrija - Saint Etienne
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
07.11.2019.
u 22:39

U tučnjavi je sudjelovalo stotinjak ratobornih navijača, a policija je privela 12 huligana

Uoči dvoboja Europske lige između nogometaša Oleksandrije i Saint Etiennea u ukrajinskom Lavovu došlo je do navijačkih nereda, a u masovnoj tučnjavi huligana sudjelovali su i Hrvati, piše FranceBleu.

Francuski portal javlja kako je među navijačima Saint Etiennea bilo i pripadnika Torcide. U tučnjavi je sudjelovalo stotinjak ratobornih navijača, a policija je privela 12 huligana. Incident se dogodio na glavnom trgu u Lavovu.

U neredima su ozlijeđena dva policajca, a zapaljena su i dva policijska vozila. Sukob navijačkih skupina Oleksandrije i Saint Etiennea dogodio se i prije pet godina kada je ozlijeđeno nekoliko Francuza.

Prijateljstvo između Hajdukovih navijača i kolega iz Saint Etiennea traje još od 1974. godine kada su njihovi klubovi igrali u Kupu prvaka.

Lani su na finalu Lige prvaka u Kijevu između nogometaša Liverpoola i Reala u tučnjavi s ukrajinskim huliganima ozlijeđena dvojica Engleza.  

>> Pogledajte što su igrači Dinama rekli nakon remija sa Šahtarom

>> Pogledajte i što je rekao Darijo Srna

 

Komentara 2

Avatar MADO
MADO
22:53 07.11.2019.

I šta je bilo kad se novinar probudio ?

BE
Beskucnik
06:35 08.11.2019.

Ubuduce ce se zadrugari tuci zajedno s huliganima Uniteda . Cim Maltezani izbore nastup u Europi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije