Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upitna i travnata sezona

U srijedu odlučuju o Wimbledonu, bojimo se ove godine ga neće biti

Wimbledon
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
31.03.2020.
u 14:28

Teško do novog termina jer " "trava je osjetljiva podloga i u kolovozu bi joj bilo prevruće, a i dan će biti kraći"

Sudbina ovogodišnjeg Wimbledona bit će razriješena u srijedu u Londonu, na zajedničkom sastanku predstavnika ITF-a, ATP-a, WTA-a i Britanskog teniskog saveza.

No, odluka je, čini se, već donesena: ove se godine na travi All England Cluba neće igrati.

>> VIDEO Podrška hrvatskih sportaša

U situaciji kad se pandemiji koronavirusa još uvijek ne vidi kraj (Velika Britanija je bilježila 22.141 zaraženoga i 1408 mrtvih) wimbledonski termin, od 29. lipnja do 12. srpnja, svima se sad čini preblizu. A treba uzeti u obzir i kvalifikacije koje počinju tjedan dana ranije...

- Imam informacije da će se nakon Roland Garrosa otkazati i Wimbledon. I dok će se Otvoreno prvenstvo Francuske odigrati u nekom novom terminu, za Grand Slam turnir u Londonu gotovo da nema nade. Bio bih sretan ako bi se tenis ponovno mogao igrati u listopadu  - kazao je dopredsjednik Njemačkog teniskog saveza Dirk Hordorff u razgovoru za tennisnet.com.

Spominjala se mogućnost da se ovogodišnji Wimbledon odgodi i preseli u termin također odgođenih Olimpijskih igara, ali sada se i od toga odustalo, jer "trava je osjetljiva podloga i u kolovozu bi joj bilo prevruće, a i dan će biti kraći".

Sada je zapravo realnija mogućnost da se otkaže cijela travnata sezona (trebala je početi 8. lipnja), što znači da se ove godine na travi neće igrati.

"Zajedno za Zagreb"

Donacije za uplatitelje iz Hrvatske uplaćuju se na račun: HR1210010051863000160 Državni proračun Republike Hrvatske s pozivom na broj odobrenja: HR68 5371 - OIB uplatitelja.

Donacije za uplatitelje izvan Hrvatske uplaćuju se na račun Ministarstva financija kod Hrvatske narodne banke, na broj računa IBAN: HR12 1001 0051 8630 0016 0

"Hrvatska protiv koronavirusa"

Donacije za uplatitelje iz Republike Hrvatske uplaćuju se na račun HR1210010051863000160 Državni proračun Republike Hrvatske s pozivom na broj odobrenja: HR68 5380 - OIB uplatitelja.

Donacije za uplatitelje izvan Hrvatske uplaćuju se na račun Ministarstva financija kod Hrvatske narodne banke na broj računa: IBAN: HR12 1001 0051 8630 0016 0

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije