Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG PONAŠANJA

U Srbiji zgroženi: Kažnjavaju našu djecu, to je bizarno!

30.10.2019.
u 16:13

Utakmica je odigrana 19. rujna na stadionu Partizana u Humskoj ulici, a Beograđani su pred 20 tisuća djece došli do boda. Susret je završio 2:2

Uefa, krovna europska nogometna federacija, kaznila je Partizan s 5125 eura zbog ubacivanja tvrdih predmeta s tribina na susretu beogradskog kluba protiv nizozemskog AZ Alkmara u Europskoj ligi.

Zanimljivo je da su na tu utakmicu mogli doći samo djeca do 14 godina

Utakmica je odigrana 19. rujna na stadionu Partizana u Humskoj ulici, a Beograđani su pred 20 tisuća djece došli do boda. Susret je završio 2:2. 

To je bilo u prvom kolu Europske lige, a razlog za to je prijašnja kazna Uefe beogradskom klubu zbog ubacivanje predmeta u teren, rasističko ponašanje prema suparničkom igraču Mitchellu Donaldu, blokiranje prolaza i pirotehniku na utakmici trećeg pretkola kvalifikacija za Europsku ligu protiv turskog Yeni Malatyaspora. 

Partizan je morao Uefi uplatiti 24 tisuće eura te igrati dvije utakmice bez domaćih navijača, ali na molbu beogradskog kluba iz Uefe su im dozvolili dolazak djece do 14 godina zbog kojih su opet kažnjeni. Mediji u Srbiji zgroženi su odlukom te poručuju kako je ta kazna bizarna. 

'Uefa kaznila Partizanovu djecu! Bodrili su crno-bijele kad nitko drugi nije smio, sada sve stiglo na sramnu naplatu', 'Uefa nema milosti: Partizan opet kažnjen, a razlog je potpuno bizaran!', samo su neki od naslova. 

>>> Pogledajte što je navijačica Cityja napravila navijačima Dinama

Ključne riječi

Komentara 6

IK
Ispravak_krivog_navoda
16:33 30.10.2019.

Srpska posla... uvijek je netko drugi kriv. Nisu kriva djeca koju su lijepo odgojili da bacaju tvrde predmete na protivnika, kriva je UEFA koja je to sankcionirala. Na istoku stare price.

TK
Ten-kre
18:05 30.10.2019.

Europa nikako da shvati kako je bacanje predmeta na travnjak stadiona folklor i tradicija u Srbiji pa bi trebalo kažnjavati sve one koji to ne rade.

DU
Deleted user
16:29 30.10.2019.

Koji paradoks. Dva najveca cetnicka kluba se zovu Partizan I Crvena Zvezda. Jos veci im je kaos u glavama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije