Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIVAN POTEZ

U Srbiji se raspisali o događaju iz Hrvatske: Čarolija kakva se rijetko viđa na Balkanu!

Navijači Poljud
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/17
06.06.2020.
u 11:45

Utakmica s Poljuda dobila je prostor i zbog sjajnog poteza Ivana Dolčeka i driblinga u 35. minuti kada je u potpunosti izbacio iz igre čuvara Boseca

Hajduk je u nastavku HNL-a na praznom Poljudu svladao Inter s 2:1. Splićani su golove postigli preko Caktaša koji je dva puta izvodio jedanaesterac i prvi put promašio te Dimitrova u sedmoj minuti sudačke nadoknade.

Događaji na Poljudu nisu promaknuli ni medijima u Srbiji. Oni su se raspisali o spornim situacijama na utakmici. 

Hajduk do pobjede protiv fenjeraša u 90+7 - piše SportKlub.rs.

U prvoj utakmici HNL lige poslije pauze zbog pandemije koronavirusa, momčad Hajduka slavila je 2:1 nakon što je gubila na poluvremenu minimalnim rezultatom. Meč je obilježilo nekoliko kontroverznih odluka. Ključni detalj utakmice dogodio se u 55. minuti kada je sudac Lovrić odlučio ponoviti jedanaesterac za Hajduk - dodaje Informer, ali osim po odlukama sudaca, utakmica s Poljuda dobila je prostor i zbog sjajnog poteza Ivana Dolčeka i driblinga u 35. minuti kada je u potpunosti izbacio iz igre čuvara Boseca. 

Taj potez pogledajte OVDJE.

- On je izveo sjajan dribling na ovom meču, totalno je nasamario svog čuvara. Uživajte u ovoj čaroliji koja se rijetko viđa na nogometnim terenima na Balkanu! - dodaje Alo

>>> Pogledajte napad Grezde na Čolaka


 

Ključne riječi

Komentara 7

HL
HV_LAKI102
13:24 06.06.2020.

Majstorski izvedeno.....mi hrvati.

Avatar Zzzz
Zzzz
17:59 06.06.2020.

Srbija nas ne zanima već 30 godina i nikada više nas neće zanimati, najmanje što oni moraju napraviti je ispričati se za agresiju i zločine, moraju reći gdje su kosti naših nestalih i moraju platiti ratnu štetu, tek tada će nas zanimati onoliko koliko nas zanimaju Talijani, Nijemci, ili bilo koji drugi narod.

Avatar Hulk001
Hulk001
12:25 06.06.2020.

Čudo neviđeno:).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije