Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRADI SE U DOBA KORONE

U Srbiji ne skrivaju oduševljenje ambicioznim Hrvatima: Nestvarno!

Gradnja stadiona na Pampasu
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/7
13.04.2020.
u 11:57

Stadion na Pampasu isticat će se i po luksuznim sadržajima koji su jedinstveni za prilike u Prvoj HNL poput tzv. sky boxova, champagne loungea, pogotovo saune i jacuzzija koji će prvenstveno biti u službi kluba, odnosno igrača, a iz kojih će za vrijeme utakmica gledatelji također moći pratiti zbivanja

Koronavirus zaustavio je loptu, zaključao stadione u cijelom svijetu izuzev u Bjelorusiji, Burundiju i Nikaragvi, neke klubove i bacio na koljena pa je sedmerostruki prvak Slovačke Žilina bio prisiljen zbog financijskih problema uzrokovanih pandemijom staviti ključ u bravu, ali nogomet ide dalje. Za potvrdu toga ne mora se ići daleko, dovoljno je do Osijeka.

Pandemija ipak nije utjecala na nastavak gradnje Pampasa koja je nastavljena prema planu. Na obali Drave počela se nazirati okosnica najmodernijeg nogometnog zdanja u Hrvatskoj. Podignuti su nosači na istočnoj tribini čime se klub pohvalio fotografijama na društvenim mrežama.

Osječka nogometna arena s 12.900 potpuno natkrivenih mjesta koji će se u perspektivi moći proširiti na 15.000 po mnogo čemu bit će posebna u Hrvatskoj. Ulazit će se na razinu terena, a navijači će nogometašima puhati za vrat jer prvi redovi tribina bit će udaljeni samo 5-6 metara od igrališta. Pritom, prva dva reda tribina bit će luksuzna mjesta s posebnom cijenom ulaznica, dok će se iznad zadnjeg reda tribina nalaziti tzv. sky promenada na kojoj će gledatelji imati gastroponudu, a istovremeno će moći neometano pratiti utakmicu.

Foto: NK Osijek

Stadion na Pampasu isticat će se i po luksuznim sadržajima koji su jedinstveni za prilike u Prvoj HNL poput tzv. sky boxova, champagne loungea, pogotovo saune i jacuzzija koji će prvenstveno biti u službi kluba, odnosno igrača, a iz kojih će za vrijeme utakmica gledatelji također moći pratiti zbivanja.

Sve ovo nije prošlo nezapaženo ni u Srbiji gdje se komentira ovaj projekt ambicioznog hrvatskog kluba

Kurir je predstavio stadion svojim čitateljima uz naslov: Čudo od stadion niče u Hrvatskoj, i to u doba korone: Hrvati će utakmice moći gledati iz jacuzzija i saune! Nevjerojatno.

Jasno je kako uz nadnaslov 'Djeluje nestvarno' novinari iz Srbije ne skrivaju oduševljenje novim objektom koji će podići i razinu HNL-a i samog Osijeka

Nogometni klub Osijek uskoro će se moći pohvaliti najmodernijim stadionom u Hrvatskoj i vjerojatno u čitavoj regiji. Radovi ne prestaju čak ni u vrijeme pandemije koronavirusa - piše između ostalog Kurir.

>>> Pogledajte poruku Luke Modrića

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 64

VH
volim.hrvatsku65
14:16 13.04.2020.

Vi koji stalno brinete o javnom novcu... Tko ce to platiti??? Bolje je izgraditi skole .... ZABORAVLJATE DA JE OVO PRIVATNA INVESTICIJA !!!!!

SA
SajamTastine
12:16 13.04.2020.

Ajmo večernji, regije malo. A nakon regije, još malo regije. Pa što bi moglo biti bitnije od izvješća iz reeeegiiiijeeee, eee?

DU
Deleted user
14:00 13.04.2020.

nestvarno... impresivno... velicanstveno... ocaravajuce...nadrealno... fascinantno...impozantno...nevjerojatno... moj skromni doprinos odusevljenju iz Srbije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije