Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon 22 godine

U Split se vraća legendarni Australac Pat Cash, stižu i Troicki, Džumhur...

(SP)AUSTRALIA-MELBOURNE-TENNIS-2019 AUSTRALIAN OPEN-DAY 7
Foto: /XINHUA/PIXSELL
1/3
25.09.2020.
u 16:26

Pozivnice za glavni turnir dobili su Borna Gojo, Nino Serdarušić i Duje Ajduković.

Nakon 22 godine ATP se vraća u Split, ovaj put u vidu Challengera koji počinje u ponedjeljak 28. rujna. Ždrijeb glavnog turnira bit će u nedjelju (u subotu kreću kvalifikacije), a među sudionicima glavnog turnira naći će se i Borna Gojo, Nino Serdarušić i Duje Ajduković, kojima je direktor turnira Ismar Moralić, na prijedlog izbornika naše reprezentacije Vedrana Martića, dao pozivnice.

- Pozivamo sve ljubitelje tenisa da dođu i uživaju u kvalitetnim teniskim nadmetanjima, cijena je samo 20 kuna. Na turniru će nastupiti i Viktor Troicki, trenirat će ovdje i Damir Džumhur, a prvi put nakon 1985. u Split će doći i slavni australski tenisač Pat Cash, ovaj put u ulozi trenera - najavio je Moralić.

Cash je tada bio član reprezentacije Australije koja je u Davisovu kupu pobijedila Jugoslaviju s 3:2. Cash je izgubio od Bobe Živojinovića, ali dobio je Marka Ostoju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije