Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvučeni parovi

U slučaju ispadanja od Hapoela, Dinamo ide u EL! Zna se i mogući protivnik

Dinamo Cracovia
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
23.07.2018.
u 13:38

Prve utakmice 3. kola kvalifikacija Europske lige na rasporedu su 9. kolovoza, a uzvrati tjedan dana poslije.

Nakon što je doznao mogućeg suparnika u 3. kolu kvalifikacija za Ligu prvaka, hrvatski prvak Dinamo doznao je i s kim bi mogao igrati u trećem pretkolu Europske lige.

Naime, ako kojim slučejm modri zapnu već na prvoj prepreci u Ligi prvaka, tada će natjecanje nastaviti u trećem pretkolu EL-a.

Dinamo Cracovia
1/1

U tom će slučaju ići na pobjednika dvoboja ciparskog Apoela i estonske Flore.

Dinamo bi u prvoj utakmici bio domaćin. Prve utakmice 3. kola kvalifikacija Europske lige na rasporedu su 9. kolovoza, a uzvrati tjedan dana poslije.

Ključne riječi

Komentara 4

MI
mirko0410
16:41 26.07.2018.

Vl povuci članak Dinamo ide dalje svojim putem

DO
dopizdilomi
15:42 23.07.2018.

A što niste napisali da novi igrač Iranac Sadegh Moharrami neće moći u Izrael na uzvratnu utakmicu s Hapoelom jer Iranci ne mogu preko izraelske granice. Da je problem s druge strane već bi se Izraelci propeli na svih osam nogu i protestirali i urlali protiv "antisemitizma". Dobro je da mi šutimo pa ne tražimo neutralni teren.

DU
Deleted user
08:58 24.07.2018.

V.L. ima sve moguće scenarije ako dinamo izgubi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije