Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATERPOLO

U Sisak na klasik Hrvatske i Srbije: Incident u Splitu neće narušiti dobre odnose

Ivica Tucak
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
10.03.2019.
u 21:45

Incident u Splitu koji su svi osudili nije se dogodio na sportskom borilištu i ja vjerujem da neće narušiti dobre odnose između dva saveza - istaknuo je predsjednik HVS-a Mladen Drnasin

Šećer na kraju razigravanja po skupinama Europskog kupa vaterpolskih reprezentacija dobio je Sisak. U utorak u 17.30 sati (uz prijenos na Planet-sportu) na sisačkom Gradskom bazenu posljednju utakmicu u našoj skupini D odigrat će Hrvatska i Srbija.

Ujedno i odlučujuću za prvo mjesto, iako ta utakmica osim tradicionalnog rivalstva nema velikog rezultatskog značaja: obje su reprezentacije već izborile nastup na završnom turniru kojemu će od 5. do 7. travnja domaćin biti Zagreb.

- Ono što je sigurno, utakmica u Sisku bit će istinski vaterpolski spektakl. I mi i Srbi dolazimo s našim najjačim sastavima. Vjerujem da ćemo ova dva dana što ih imamo za pripremu iskoristiti na najbolji način, posložiti se i odigrati dobru utakmicu - kazao je naš izbornik Ivica Tucak.

Iz HVS-a pozivaju na klasik sve ljude koji vole vaterpolo, očekujući samo pozitivne vibracije.

- Incident u Splitu koji su svi osudili nije se dogodio na sportskom borilištu i ja vjerujem da neće narušiti dobre odnose između dva saveza - istaknuo je predsjednik HVS-a Mladen Drnasin

 

Komentara 1

80
8.000 eura, 8.000 eura!
23:37 10.03.2019.

To su isto takvi idioti koji viču u Srbiji da će klati Hrvate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije