Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKI RARITET

U Sinju se dogodilo nešto što nikad niste vidjeli: 'Jesi sretan, seljačino nepristojna?'

Mario Carević
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/4
05.12.2020.
u 19:41

"U 44. minuti utakmice nakon postignutog gola za vodstvo gostujuće momčadi 0:2 udaljen je od strane sudaca fotoreporter zbog vrijeđanja gostujućeg trenera Marija Carevića riječima: 'A jesi sada sretan seljačino nepristojna'."

Rudeš je danas u Drugoj HNL u Sinju svladao Junak s 2:0, a tijekom utakmice dogodila se scena kakva se još nije vidjela. Naime, crveni karton dobio je - fotoreporter.

Delegat utakmice Josip Pulić u zapisniku utakmice opisao što se dogodilo:

"U 44. minuti utakmice nakon postignutog gola za vodstvo gostujuće momčadi 0:2 udaljen je od strane sudaca fotoreporter zbog vrijeđanja gostujućeg trenera gospodina Marija Carevića riječima: 'A jesi sada sretan seljačino nepristojna'."

Mario Carević, trener Rudeša, dobio je u 34. minuti karton zbog prigovora sucu. No, isključenje fotoreportera nikad prije nismo vidjeli.

Inače, Junak je nakon 18 kola u Drugoj HNL na posljednjem, 18. mjestu s devet bodova. Rudeš je peti s 24 boda.

Ključne riječi

Komentara 24

Avatar salaso
salaso
21:28 05.12.2020.

Pola ove Hrvatske je trebalo dobit crvene kartone...

Avatar southman
southman
09:44 06.12.2020.

Teško je opisati količinu nepristojnih izraza koji se mogu čuti na niželigaškim utakmicama. 90% "navijača" koristi te utakmice za liječenje frustracija.

DH
dalibor.hren
09:51 06.12.2020.

Hoće li fotoreporter zbog toga dobiti otkaz ili će postati momak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije