Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEGIRAJU TALIJANE

U Realu poludjeli zbog vijesti o Modriću: To je apsolutna laž i glupost

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
08.08.2018.
u 20:44

Predsjednik Pérez te generalni direktor José Ángel Sánchez vratili su se oko 14 sati s američke turneje te nije bio u planu sastanak s Modrićem.

Europski nogometni prvak Real Madrid odlučno je u srijedu opovrgnuo tvrdnje medija prema kojima je Luka Modrić ranije napustio trening kako bi pregovarao o interesu Intera.

- Ne samo da nije napustio trening sat vremena ranije, nego je s treininga otišao dva sata nakon svih ostalih. Luka je uvijek igrač, koji zajedno s kapetanom Sergijem Ramosom, najviše vremena provodi na treninzima. U srijedu je došao u naš sportski centar Valdebebas u 9.20 sati a odande je otišao oko 14.30 sati - rekao je glasnogovornik Real Madrida za Hinu.

Neki mediji, pozivajući se na vijest talijanskog novinara objavljenu putem Twittera, izvijestili su kako je Modrić otišao sat vremena ranije s treninga kako bi s klupskim predsjednikom Florentinom Pérezom razgovarao oko interesa Intera.

>> Pogledajte i koji bi vatreni mogli napraviti transfere ovog ljeta

- To ja apsolutna laž i glupost koja dolazi iz Italije - istaknuo je glasnogovornik. 

Predsjednik Pérez te generalni direktor José Ángel Sánchez vratili su se oko 14 sati s američke turneje te nije bio u planu sastanak s Modrićem. Hrvatski kapetan u srijedu je prvi put trenirao na sjeveru Madrida nakon što se vratio s godišnjeg odmora.

- Luka Modrić, Zlatna lopta Svjetskog prvenstva, počeo je s pripremama te je trenirao u klupskom centru. Vezni igrač se priključio Marcelu, Varanu, Casemiru i Kovačiću, koji je odradio poseban trening u teretani. Četvorica nogometaša trenirala su s devetoricom igrača iz podmlatka - naveo je Real Madrid na svojoj internetskoj stranici.

- Nakon početnog zagrijavanja, nogometaši su odradili uobičajene vježbe, dodavanje i vođenje lopte, te su završili odigravanjem utakmice na skraćenom terenu. Modrić je, pak, završio trening trčanjem u kontinuitetu - dodao je europski prvak.

Trening je bio zatvoren za medije a Real Madrid je objavio fotografije i video isječak na svojoj stranici gdje se vidi Modrić kako trenira. Real Madrid je ponovio  kako 32-godišnji vezni igrač ima ugovor do 2020. godine te ga nemaju namjeru prodati u slučaju zaprimanja ponude.

Komentara 7

PO
pozornik66
21:10 08.08.2018.

Izgleda da je vama u VL Modrić trn u oku pa povlačite tračeve svaki dva sata o njemu

PR
prajdali100
22:46 08.08.2018.

Autor " Hina". Pametnom dosta.

Avatar nula
nula
21:04 08.08.2018.

Koji vaudeville !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije