Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVORENO PROGOVORIO

U posljednji tren! Direktor Juvea potvrdio preokret vezan za Mandžin odlazak

Mandžukić
Foto: Pixsell/Reuters
1/6
14.09.2019.
u 16:28

Iako se spominjala mogućnost odlaska u Al-Gharafu kod trenera Slaviše Jokanovića, čini se kako se radi o Al-Duhailu, klubu iz Dohe koji je prošle sezone završio na drugom mjestu u katarskom prvenstvu

Juventus od 15 sati igra utakmicu protiv Fiorentine, a u zapisniku nema našeg Maria Mandžukića koji je, čini se, odbrojao svoje dane u Torinu. 

Posljednjih se dana spominju razne destinacije, a jasno je bilo kako naš bivši reprezentativac neće otići u nekog europskog velikana zbog završenog prijelaznog roka.

Direktor Juventusa Pablo Paratici je za Sky Sport potvrdio takve navode. 

"Dolaze ponude s tržišta. Mario je bio jako važan igrač za nas proteklih godina, dokazao se na svakom nivou. No postoji mogućnost da ode i, u dogovoru s njim, njegovim menadžerom i trenerom, odlučili smo kako je najbolje da ne ide na ovaj put", kazao je Paretici koji je odgovorio na novinarsko pitanje i gdje bi Mandžo trebao ići. 

Kao najizglednija opcija spominjao se MLS i Los Angeles Galaxy. Ipak, Paretici je iznenadio mnoge i dao drugi odgovor. Radi se o odlasku u - Katar!

Iako se spominjala mogućnost odlaska u Al-Gharafu kod trenera Slaviše Jokanovića, čini se kako se radi o Al-Duhailu, klubu iz Dohe koji je prošle sezone završio na drugom mjestu u katarskom prvenstvu. Tamo igra i bivši Mandžin suigrač, Marokanac Medhi Benatia.

>>> Pogledajte koliko vrijede hrvatski nogometaši

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
16:32 14.09.2019.

Katastrofa, ide na groblje slonova. Trebao je doći završiti karijeru u Dinamu kao kralj.

TR
Trener
16:49 14.09.2019.

Cvrsto vjerujes vecernjem listu... Vjeruj, ne ide tamo...

DE
derin
16:44 15.09.2019.

Zove te Manchester, sigurno mjesto u prvih 11, navijači ga žele, on odbije a sarri ga ne želi nikako. Preračunao si se Mandžo. Koji katar, Al baba. Na zimu ako može Manu, dotad lijepo se vrati u reprezentaciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije