Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA POLJUDU

U petak 'dan D' za Hajduk! Pada velika odluka

Marin Brbić
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/3
14.07.2020.
u 23:02

Brbić je u ponedjeljak podnio ostavku jer klub nije ove sezone ostvario planirani rezultat koji bi vodio u kvalifikacije za Ligu prvaka

Nadzorni odbor HNK Hajduk je najavio kako će u petak raspravljati o ostavci Marina Brbića na dužnost predsjednika Uprave splitskog kluba.

"Nadzorni odbor HNK Hajduk će o ostavci predsjednika Uprave Marina Brbića raspraviti i odlučiti na fizičkoj sjednici u Splitu koja će se održati u petak, 17. srpnja" izvijestio je, kako prenosi službena stranica kluba, predsjednik Nadzornog odbora Benjamin Perasović.

Brbić je u ponedjeljak podnio ostavku jer klub nije ove sezone ostvario planirani rezultat koji bi vodio u kvalifikacije za Ligu prvaka.

"Podnosim ostavku na mjesto predsjednika Uprave HNK Hajduk. To je moja moralna obveza jer nismo uspjeli ostvariti obećani rezultatski cilj u ovoj sezoni, a to je mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka,"  istaknuo je Brbić.

On je objasnio kako klub neću napustiti odmah već "kada se steknu uvjeti za to", jer, kako je rekao, "iz odgovornosti prema Hajduku ne smijem i ne želim dopustiti da bude obezglavljen, imajući u vidu važnost održavanja stabilnosti poslovanja i funkcioniranja Kluba."

Ostavka je došla samo dan nakon pobjede Hajduka u Zagrebu nad Dinamom (3-2).

Ključne riječi

Komentara 1

BL
blekpanther
00:30 15.07.2020.

Dan D? A već i oni koji sa i o Hajduku neznaju ništa znaju da Brbić ostaje “president” Ulica ne da svog vođu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije