Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Voljena' nećakinja

U njoj je imala drugu majku, a sada joj je uzela supruga i želi da to baš svakog dana gleda

Hulk i Camila Angelo
Foto: https://www.instagram.com/camiilaangelo/
1/2
09.10.2020.
u 11:58

Budući da se Hulk i Camila spremaju pred oltar, čini se da će Iran nećakinji morati predati i vlastitu djecu

Camila Angelo, mlada Brazilka koja se našla u središtu obiteljskoga skandala, i to onog prvorazrednoga koji kao da je napisan za neku meksičku sapunicu, ne propušta ženu koja ju je voljela poput majke gotovo svakodnevno podsjećati na to da joj danas ljubi supruga!

Angelo na svom profilu na Instagramu svako toliko objavi novu fotografiju na kojoj izmjenjuje nježnosti sa slavnim brazilskim igračem, a očito se i sam Hulk prestao obazirati na osjećaje bivše supruge koja mu je tijekom 12 godina braka rodila troje djece.

Podsjetimo, brazilski nogometaš Hulk (34), slavni napadač koji je do danas zabilježio gotovo 50 nastupa za reprezentaciju i koji po sezoni zarađuje nešto manje od 20 milijuna eura u kineskom klubu Šangaj SIPG-u, u prosincu je napokon javno otkrio karte i priznao da hoda s Camilom, omiljenom nećakinjom svoje donedavne supruge!

Hulk se u kolovozu 2019. godine odvojio od Iran Angele de Souze nakon 12 godina veze, međutim nitko nije očekivao da će utjehu naći upravo u zagrljaju djevojke koja je s Iran bila u izvanrednim odnosima. 

Koliko je voljela Camilu, Iran je često otkrivala na svojim fotografijama na Instagramu, a u rujnu je u razgovoru s novinarima otvorila dušu i priznala da ju je obožavala poput vlastitog djeteta:

Hulk i Camila gotovo svakodnevno objavljuju zajedničke fotografije

– A što da vam kažem? Odlazim na počinak i budim se s jednim te istim pitanjem, a pitam se zašto se sve to moralo baš meni dogoditi. Silno me sve ovo boli, ponekad imam osjećaj kao da će mi iščupati srce. Pa Camila mi je bila poput kćeri. Toj sam djevojci davala sve što sam mogla otkako je stigla na svijet.

Žrtvovala sam vlastite snove kako bi ona mogla ostvariti svoje. Znala je sve moje slabosti, nesigurnosti, boli, patnje. Od mene je uvijek dobivala bezuvjetnu ljubav. Ali, eto pogriješila sam, pogriješila sam što sam je voljela i vjerovala joj previše – rekla je Iran, pa dočekala da je Camila od intervjua do danas sa svog profila na Instagramu bombardira još jače.

Naime, Camila je samo u posljednjih mjesec dana objavila više od dvadeset fotografija na kojima grli i ljubi njezina bivšega muža, a grubosti Iran nije poštedio ni on.

– Camila nije bila povod našem rastanku. Ali Iran je znala da nisam bio sretan s njom, da sam je sve ove godine varao. Znala je ona to sve jako dobro, ali je nije smetalo jer je samo željela imati status moje supruge – kazao je slavni nogometaš, kojemu očito nije bilo pritom na kraj pameti da će sve te ružne riječi jednoga dana pročitati i njihova djeca.

Ianu je danas 11 godina, Thiagu devet, dok je Alice sedam. I sve govori da će im Camila uskoro postati maćeha, jer je Hulk fotografijom zaručničkog prstena potvrdio da Camilu uskoro namjerava dovesti pred oltar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Viva o amor ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

A post shared by CAMILA ÂNGELO (@camiilaangelo) on

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Damating
Damating
13:10 09.10.2020.

Ta Iran mi izgleda poput prave sponze. I vjerujem da bi ostala u braku samo zbog statusa.

DU
Deleted user
13:06 09.10.2020.

Zanimljivo, ostala bi u nesretnom braku ako je suprug poznat i bogat. Takav je može varati i nikom ništa. Normalni prosječni suprug je ostavljen zbog sitnice nakon nekoliko godina braka jer žena ima izmišljeni problem.

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
12:40 09.10.2020.

Kad klošar zaradi milione...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije