Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE VIDEO

Nakon dramatičnog urušavanja tribine, zatvorili stadion u Nizozemskoj

Twitter/Screenshot
19.10.2021.
u 20:06

Urušio se dio tribine s navijačima Vitessea koji su slavili pobjedu (1-0), no srećom izbjegnuta je tragedija i nitko nije ozlijeđen

 

Nizozemske vlasti zatvorile su stadion Goffert u Nijmegenu, nakon što se 17. listopada za vrijeme utakmice nizozemskog prvenstva između  NEC-a i Vitessea urušio dio tribine.

Urušio se dio tribine s navijačima Vitessea koji su slavili pobjedu (1-0), no srećom izbjegnuta je tragedija i nitko nije ozlijeđen.

Pogledajte video OVDJE.

Nakon što je sudac odsvirao kraj utakmice, gostujući navijači su počeli skakati i slaviti pobjedu svoje momčadi. Dio ih se popeo na ogradu, a tada se dio tribine urušio i propao za nekoliko metara, a zajedno s njim i navijači koji su bili na ogradi.

Nije poznato što je uzrokovalo urušavanje tribine stadiona koji u vlasništvu Grada.

"Budući da ne znamo zašto se dio tribine srušio, moram zatvoriti stadion. Ako to ne učinimo, sigurnost bi bila ugrožena. Kad ćemo biti sigurni da je stadion 100% siguran, ponovo ćemo ga otvoriti," poručile su vlasti.

"Razumijemo odluku vlasti da zatvore stadion do daljnjeg", kazao je glasnogovornik Nick van der Cammen za klupsku stranicu.

"Važno nam je da se provede temeljita istraga, a istodobno, ova odluka znači da ćemo potražiti novi stadion za igranje naših utakmica," dodao je.


Ključne riječi

Komentara 1

Avatar barba_barba
barba_barba
21:20 19.10.2021.

Eli se to ikad negdje na brdovitom Balkanu dogodilo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije