Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TALENTIRANI DANIEL

U nedjelju je tek napunio 19, a onda mu je život prekinula strašna prometna nesreća

Foto: Instagram
1/2
25.03.2021.
u 09:11

U nedjelju je tek napunio 19. godina, a onda je njegov život prekinut.

 

Italija je puno očekivala od Daniela. Trebao je nastaviti braniti njene boje na nogometnim travnjacima. U nedjelju je tek napunio 19. godina, a onda je njegov život prekinut.

Talijanski gigant Lazio objavio je tragičnu vijest o smrti svoga mladoga veznjaka Daniela Guerinija (19). Daniel je preminuo zbog stravične prometne nesreće u Rimu u kojoj je sudjelovao s još dvije osobe u srijedu navečer. 

- Šokirani smo i u boli. Predsjednik i svi članovi Lazija su zajedno s obitelji mladog Daniela Guerinija. 

 

Guerini je karijeru započeo upravo u mlađim uzrastima Lazija, a onda se 2016. priključio Torinu. Potom je zaigrao i za Fiorentinine mlade snage, prije nego li je prvih nekoliko mjeseci prošle godine proveo u SPAL-u. 

 

Ipak, u siječnju se vratio doma, u Lazio, potpisavši trogodišnji ugovor s klubom, a uz to je zaigrao i za talijansku reprezentaciju predstavljajući njene U-15 i U-16 uzraste.

Torino se također oglasio oko ove tragične vijesti napisavši:

- Predsjednik Urbano Cairo i cijeli FC Torino tuguju, okupljeni oko obitelji Guerini zbog tragične smrti našeg bivšeg Primavera igrača Daniela. 

Hellas Verona su istaknuli:

- Hellas Verona izražavaju duboku sućut i suosjećanje Laziju zbog smrti Daniela Guerinija. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

LI
lietuva
10:31 25.03.2021.

U nedjelju je tek napunio DEVETNAESTIH godina??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije