Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIV DETALJ

U NBA-u odjekivala pjesma benda koji je rasturao u bivšoj Jugoslaviji

Nurkić
Foto: Printscreen
23.10.2018.
u 09:10

Nurkić je zatražio da mu se kod izlaska na parket u Moda Centru u Portlandu pusti pjesma "Da sam pekar" koju izvodi Bijelo dugme, jedan od najpopularnijih bendova iz bivše države.

Bosanskohercegovački košarkaš Jusuf Nurkić sinoć je odigrao odličnu partiju u porazu svojeg Portlanda od Washingtona (124:125 nakon produžetka) u NBA ligi. Ubacio je 22 koša i upisao čak 18 skokova uz po dvije ukradene lopte i asistencije.

Zanimljivo je bilo i uoči utakmice. Nurkić je zatražio da mu se kod izlaska na parket u Moda Centru u Portlandu pusti pjesma "Da sam pekar" koju izvodi Bijelo dugme, jedan od najpopularnijih bendova iz bivše države.

Osim toga, Nurkić se dvorani pojavio obučen u zvijer po uzoru na lik iz bajke i filma "Ljepotica i zvijer".

Ključne riječi

Komentara 6

AU
austrougarskigeneral
10:07 23.10.2018.

pa bijelo dugme je iz bosne ništa čudno, u čast svom igraču.

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
09:28 23.10.2018.

Gospodo, ma dajte molim vas...

DM
drazen.muhvic
10:02 23.10.2018.

Da nije toliki narastao, danas bi motao bureke...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije