Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rekord na pomolu

U Maksimir stigla vrtoglava ponuda za Olma, Španjolac na pragu odlaska u Italiju!

Dani Olmo
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
15.01.2020.
u 19:19

Olmo nikad nije krio želju da se vrati u Španjolsku, naveliko se pisalo o intereseu Barcelone i madridskoga Atletica, ali su španjolski mediji kazali da je gigant s Nou Campa odustao od tog transfera otkako je na klupu doveo novog stratega Quiquea Setiena

Dani Olmo navodno je na pragu prelaska u AC Milan! Talijanski je klub Dinamu ponudio 30 milijuna eura, što je iznos koji je hrvatski prvak spreman prihvatiti s obzirom i na činjenicu da mu sljedeće ljeto završava ugovor, piše Sportske novosti.

Čeka se odgovor mladog Španjolca i njegovih menadžera, no budući da je Olmo jasno dao do znanja kako bi volio napustiti Zagreb već ovoga siječnja, postoji realna mogućnost da će odgovor biti potvrdan.

Olmo nikad nije krio želju da se vrati u Španjolsku, naveliko se zadnjih tjedana pisalo o interesu Barcelone i madridskog Atletica, ali su španjolski mediji kazali da je gigant s Nou Campa odustao od tog transfera otkako je na klupu doveo novog stratega Quiquea Setiena.

U tome su prigodu pronašli engleski klubovi, pa su britanski mediji ovoga tjedna u prvi plan istaknuli Chelsea kao mogući Olmov novi dom.

Milan je ove zime u svoje redove već vratio Zlatana Ibrahimovića, a zanimljivo je kazati da je talijanski eksperkt za transfere Nicolò Schira u srijedu naveo da je započeo pregovore i oko dovođenja Nemanje Matića.

Ako Dinamo doista proda Olma za 30 milijuna, time će ostvariti novi hrvatski rekord. Do sada je za najveću odštetu otišao Marko Pjaca. Zagrebački ga je klub prodao Juventusu za 23 milijuna eura.

Ključne riječi

Komentara 33

BL
Blender
20:13 15.01.2020.

Za Olma 30 mil i jos se pokupi nekih 5mil od uefe, malo sponzori, HNS 5 mil i evo novaca za novi stadion, nikakvo lihvarsko bankarsko zaduzivanje!!

Avatar Mi sami
Mi sami
19:50 15.01.2020.

Za te novce mogu dobit cijeli najdug skupa sa stadionom 😁

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
19:22 15.01.2020.

Super, neka pakira Ibri 🤗

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije