Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLSKA

U Kupu kralja Levante bio bolji od Real Valladolida

Navijači Levantea
Gtres/Pixsell
26.01.2021.
u 23:47

Danas još igraju Real Betis  i Real Sociedad te Girona i Villarreal. Sutra su na rasporedu utakmice Sevilla-Valencia, Rayo Vallecano - Barcelona i Almería- Osasuna

U prvoj utakmici osmine finala Kupa kralja u utorak Levante je sa 4:2 u gostima svladao Real Valladolid.

Poveo je Real u 13 minuti pogotkom Ville, no deset minuta kasnije Levante izjednačuje, a strijeac je Bardhi. Na kraju prvog poluvremena u 45. minuti Malsa dovodi Levante u vodstvo 2:1. U drugom poluvremenu u 59. minuti na 3:1 za Levante diže Coke, a šest minuta kasnije Weissman smanjuje na 3:2 za Real. Pobjedu Levanteu odigurava Morales koji je u 80. minuti bio precizan s bijele točke. 

Villarreal i Betis su se u utorak plasirali u četvrtfinale Kupa kralja nakon što su u osminI finala izbacili Gironu, odnosno Real Sociedad. Villarreal je sa 1:0 u gostima bio bolji od Girone, a pobjedu mu je donio Pino pogotkom 19. minuti susreta. 

Betis je kod kuće slavio tek nakon produžetaka. Utakmica je u regularnom dijelu završila rezultatom 1:1. Poveo je Sociedad u 13. minuti, a strijelac je bio Oyarzabal. Betis je do izjednačenja došao tek u 78. minuti susreta zahvaljujući Canalesu. 
U produžecima je u 96. minuti Betis poveo nakon gola Borje Iglesiasa koji je u 111. minuti povećao na 3-1. Nadu Real Sociedadu pružio je Januzaj koji zabija gol u 116. minuti, no sudac ga nakon analize VAR-om poništava jer mu je prethodilo zaleđe.
 
Villarreal i Betis su se tako pridružili u četvrtfinalu Levanteu koji je ranije odigranoj utakmici sa 4:2 svladao Valladolid.

Sutra su na rasporedu utakmice Sevilla-Valencia, Rayo Vallecano - Barcelona i Almería- Osasuna, a u četvrtak igraju Navalcarnero i Granada te Alcoyano -Athletic Club.

FA kup

Bournemouth je posljednji klub koji se plasirao u osminu finala FA kupa nakon što je u utorak kod kuće pobijedio sa 2-1 četvrtoligaša Crawley Town. Bournemouth je poveo u 24. minuti pogotkom Wilshirea, a u drugom poluvremenu u 59. minuti za Crawlwy Town izjednačuje Nichols, no pobjedu  domaćoj momčadi donosi King šest minuta kasnije.  u 

Utakmice osmine finala su na rasporedu 10. veljače, a Bournemouth gostuje kod Burnleya.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije