Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLAVI DEVET

Dinamo oplakuje Cicu: Za navijače otvorili knjigu sjećanja

04.03.2021.
u 19:41

Na Cicin sprovod neće moći tko god želi već samo najbliži.  Stoga, kako biste ipak mogli odati na neki način posljednju počast slavnom golgeteru, Dinamo će otvoriti knjigu žalosti u petak od 14 sati na Maksimiru

Plavi devet, Zlatko Cico Kranjčar napustio nas je u ponedjeljak prerano u 65. godini svoga života. Komemoracija za legendu hrvatskog nogometa, što igračku što trenersku, bit će održana u petak u Westinu točno u podne, dok će sprovod biti na Mirogoju u Aleji velikana, odmah do Krasnodara Rore i Slavena Zambate, još dvije Dinamove legende koje su nas napustile krajem prošle godine.

POGLEDAJTE VIDEO: Cico u djetinjstvu

Ipak, na Cicin sprovod neće moći tko god želi već samo najbliži.  Stoga, kako biste ipak mogli odati na neki način posljednju počast slavnom golgeteru, Dinamo će otvoriti knjigu žalosti u petak od 14 sati na Maksimiru. 

Evo što kažu iz Dinama:

Knjiga sjećanja u spomen na Zlatka Kranjčara bit će izložena na stadionu Maksimir od petka, 5. ožujka u 14 sati do ponedjeljka 8. ožujka u 20 sati.

Knjiga će biti izložena u fan shopu Dinamo na stadionu Maksimir i bit će dostupna svima zainteresiranima koji žele upisati svoj posljednji pozdrav legendi Dinama. Knjiga će nakon toga biti predana obitelji Kranjčar.

  • Radno vrijeme fan shopa bit će u tom periodu:
  • Petak 5.3. od 9 do 20 sati
  • Subota 6.3. od 9 do 17:30 sati
  • Nedjelja 7.3. od 9 do 17:30 sati
  • Ponedjeljak 8.3. od 9 do 20 sati

Pozivamo sve one koji će doći ostaviti svoju poruku i posljednji pozdrav Zlatku Kranjčaru da se pridržavaju propisanih epidemioloških mjera, posebno u slučaju stvaranja gužve ispred Dinamova fan shopa (socijalna distanca, nošenje maske, dezinficijens za ruke unutar fan shopa).

Sve one koji će doći na stadion Maksimir molimo za strpljenje u slučaju mogućeg većeg interesa te molimo za poštivanje ograničenog broja osoba u fan shopu istovremeno (dvije osobe). Jedna po jedna osoba moći će ulaziti u prostor upisati se u knjigu sjećanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije