Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karnevalska povorka

Maškare proganjale 'Zvezdaše' po rivi, jedan završio u moru!

Foto: Screenshot
03.03.2019.
u 08:30

Maškare su podsjetile na incident uoči utakmice Mornara i Crvene zvezde u Splitu.

Karnevalska povorka u Kaštel Sućurcu izvela je u subotu točku u kojoj je podsjetila na proganjanje vaterpolista Crvene zvezde po splitskoj rivi, odnosno na skok vratara Aleksandra Kralja u more. 

Lažni Zvezdaši su na "mjesto incidenta" stigli uz pratnju Bajagine pjesme Zvezda, da bi ih potom napale maškare odjevene u trenirke.

Točka je okončana skokom jednoga sudinika karnevala u more, odnosno pjesmom Daleke obale Čulo se buć, bać, boć.

Video: Predsjednica Kolinda Grabar - Kitarović na 20. Karnevalskom balu u Rijeci


 

Podsjetimo, nekolicina splitskih navijača napala je vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu uoči utakmice protiv Mornara 9. veljače, i to nakon što je njihove trenirke s klupskim obilježjima primijetio jedan od konobara, te je narednih dana to bila udarna tema u medijima.

U jednom je trenutku smisao Regionalne lige doveden u pitanje, a srpski su klubovi donijeli odluku da više ne igraju u Splitu, odnosno gradovima koji se nalaze u krugu 200 kilometara.

Komentara 33

SM
san.martino
09:14 03.03.2019.

Kastelani ka kastelani,primitivizam im je uvik bila glavna vrlina.

Avatar spuzvabob
spuzvabob
10:33 03.03.2019.

Bolesnici

Avatar Mile voli disko
Mile voli disko
09:12 03.03.2019.

Jadnici opterećeni Zvezdom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije