Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI KAPETAN

Nakon debakla do javnosti doprla anegdota vezana uz Modrića, ovo ga je sigurno razveselilo

Luka Modrić
Foto: EXPA/PIXSELL
1/4
21.01.2021.
u 13:40

Hoće li poraz u šesnaestini Kupa kralja ujedno značiti i kraj za Francuza, vidjet ćemo, ali uprava Reala sada mora donijeti vrlo tešku odluku

Luka Modrić, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, nije morao u srijedu navečer uživo svjedočiti tome kako se njegovi suigrači sramote na gostovanju kod trećeligaša Alcoyana.

Ostavio ga je Zinédine Zidane u Madridu da se odmori, dao mu slobodan dan, a uz njega su u španjolskoj prijestolnici ostali i Segio Ramos, Raphael Varane, Nacho Fernández, Dani Carvajal i Rodrygo.

Očekivao je Zidane da će moći i bez njih u gradiću s nešto manje od 60 tisuća stanovnika, ali momčad vrijedna puste milijune eura  svejedno je pokleknula s 2:1 u produžetku unatoč tome što je posljednjih deset minuta imala igrača više na terenu.

Hoće li poraz u šesnaestini Kupa kralja ujedno značiti i kraj za Francuza, vidjet ćemo, ali uprava Reala sada mora donijeti vrlo tešku odluku. Zidaneu više navijači ne vjeruju, a to potvrđuje i podatak da je čak 75 posto čitatelja Marce kazalo da je vrijeme da ode.

Bilo kako bilo, spominjao se Luka Modrić nakon utakmice, ali u krasnom kontekstu na koji naš kapetan može samo biti ponosan.

Naime, tek što je utakmica završila, ispred mikrofona se pojavio 39-godišnji Juli, kapetan Alcoyana, koji je novinarima ispričao zgodnu anegdotu:

– Budući da zbog koronavirusa nismo mogli na travnjaku razmjenjivati dresove s igračima Reala, dogovoreno je unaprijed da se pošalju, kao to koji će kome pripasti. Izabrao sam dres Tonija Kroosa, ali sam morao napraviti zamjenu. Kada je to čuo, moj sin je zatražio da promijenim odluku i kući donesem Modrićev – otkrio je Juli, koji je na teren stupio u 60. minuti i odigrao junačkih sat vremena.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Roy Bean
Roy Bean
07:48 22.01.2021.

od kada se trkeljanje naziva anegdotom?

DU
Deleted user
17:56 21.01.2021.

Što ne pišete da je Real s istim sastavom ali osmoricom igrača + Modrić istrčao na teren dobio bi utakmicu

Avatar TheJack
TheJack
14:27 21.01.2021.

Doista dirljivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije