Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FORMACIJA 4-2-4

U izboru Uefe glasalo šest milijuna ljudi, čak pet igrača Bayerna

Robert Lewandowski
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
21.01.2021.
u 08:50

Debitanti su Kimmich, Davies i Alcantara

Uefa je u srijedu objavila najbolju momčad i najbolju ekipu godine u izboru gotovo šest milijuna navijača.

Zanimljivo, krovna europska nogometna organizacija se odlučila za formaciju 4-2-4, a u idealnoj momčadi Uefe su čak petorica igrača osvajača Lige prvaka minhenskog Bayerna i tri debitanta.

Idealnih 11 su: Manuel Neuer (Bayern), Joshua Kimmicih (Bayern), Sergio Ramos (Real Madrid), Virgil Van Dijk (Liverpool), Alfonso Davies (Bayern), Kevin de Bruyne (Manchester City), Thiago Alcantara (Bayern/Liverpool), Lionel Messi (Barcelona), Cristiano Ronaldo (Juventus), Robert Lewandowski (Bayern), Neymar (Paris Saint-Germain)

Debitanti su Kimmich, Davies i Alcantara, dok je Messi bio biran 12 puta u najbolju Uefinu momčad, Ronaldo čak 15, a Sergio Ramos devet.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije