Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Birali Amerikanci

U idealnoj momčadi Jugoslavije samo 2 Hrvata te 4 Srbina

makedonija hrvatska (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
22.03.2013.
u 09:03

Američki portal sbnation uoči današnjeg susreta dvaju velikih rivala sastavio idealnu momčad Jugoslavije

Dvoboj Hrvatske i Srbije pobudi zanimanje u cijelom svijetu. Tako je američki portal sbnation uoči današnjeg susreta dvaju velikih rivala sastavio idealnu momčad Jugoslavije. Zanimljivo, u njoj bi se našlo mjesta samo za dvojicu Hrvata; Modrića i Srnu.

Na gol su postavili Slovenca Samira Handanoviča iz milanskog Intera, dok obrambenu liniju čine Darijo Srna, Neven Subotić, Nemanja Vidić te Matija Nastasić.

U veznom redu su Srbin Aleksandar Ignjovski (Srbija), Luka Modrić (Hrvatska) i te kosovski Švicarac Xhaka, a napadu novi kosovski Švicarac Shaquiri, Crnogorac Jovetić i Edin Džeko (BIH).

Među rezervama su: Asmir Begović (BiH), Branislav Ivanović (Srbija), Stefan Savić (Crna Gora), Aleksandar Kolarov (Srbija), Nikolce Noveski (Makedonija), Filip Đuričić (Srbija), Josip Radošević (Hrvatska), Adem Ljajić (Srbija), Mario Mandžukić (Hrvatska) i Andrija Delibašić (Crna Gora).

U cijeloj priči ostaje samo nejasno kako Hrvatska, koja je od svih zemalja na ovom prostoru daleko najbolje plasirana, ima samo dva predstavnika u idealnoj momčadi. No, ako se u obzir uzme da Amerikanci baš i ne prate nogomet, možda ovaj izbor i nije tako čudan.

>>>Sve o utakmici Hrvatska – Srbija pratite na našem specijalu<<<

Komentara 10

Avatar Noob-Saibot
Noob-Saibot
09:21 22.03.2013.

"kosovski Švicarac Xhaka, a napadu novi kosovski Švicarac Shaquiri". Vidi se da ovaj portal nema pojma o nogometu. Ako su po tim kriterijama birali igrače, zašto nisu stavili jednog "Šveđanina" Ibrahimovića u prvih 11?

Avatar rajetin
rajetin
09:45 22.03.2013.

Mandžukić bi prema trenutnoj formi trebao biti u prvih jedanaest, čovjek koji igra za Švicarsku ne može "igrati u reprezentaciji Jugoslavije" (jer bi po tom kriteriju bilo mjesta i za Ibrahimovića, Krkića...), a Radošević je u ovome društvu po nekim vrlo bizarnim kriterijima. Ostalo je manje-više realno, prihvatljivo. Naša repka jest najbolja od svih "bivših Republika", ali samo Modrić, Srna i Mandžukić (eventualno i Rakitić) bi imali mjesta u toj imaginarnoj reprezentaciji. Oni koji se ne slažu neka mi kažu kojeg drugog hrvatskog igrača bi pretpostavili gore izabranima...

Avatar HerojUlice
HerojUlice
13:50 22.03.2013.

kao prvo ameri i nogomet....a kad vec rade takve sastave,mene zanima kakav bi bio sastav austrougarske?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije