Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS UŽIVO U 18 SATI

Uđi u navijačku zonu i izmjeri svoj šut! Pošalji pitanje slavnom igraču

Hrvatska - Island
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/10
18.01.2018.
u 09:29

U četvrtak u 18 sati iz zagrebačke Arene emitiramo intervju sa zlatnim olimpijcem Denisom Špoljarićem. Svoja pitanja šaljite na javi@vecernji.net

Navijačka groznica potpuno je zarazila Hrvatsku, a kako biste našli savršeno mjesto za navijanje, Večernji list pripremio je VL SPORTSKU ZONU u Arena centru, gdje vas čeka zabavni popratni sadržaj.

Otkrijte koliko su vaši šutovi precizni uz gol opremljen senzorom brzine, odigrajte videoigru Handball 2017. na dvije Playstation konzole i osvojite navijačke pakete hrvatske reprezentacije s originalnim dresovima hrvatske rukometne reprezentacije.

VL sportsku zonu posjetit će i bivši rukometaši i treneri.

Do kraja siječnja očekuje nas niz vrhunskih utakmica, a svaku od njih Večernji list pratit će upravo u VL sportskoj zoni. U emisiji vas očekuje mnogo sadržaja koji će vam dati sjajan uvid u tijek prvenstva: analize i komentari Večernjakovih sportskih komentatora te intervjui i gostovanja igrača.

U četvrtak Hrvatska igra protiv Bjelorusije (20.30) sati. U 18 sati uživo pratite emisiju u kojoj će gost biti Denis Špoljarić, naš proslavljeni rukometaš, osvajač svjetskog i olimpijskog zlata.

I vi mu možete postaviti pitanje vezano za Europsko rukometno prvenstvo putem e-mail adrese javi@vecernji.net. Emisiju iz Arena centra uživo gledajte na Facebook stranici Večernjeg lista.

Uz Večernji list ne propustite nijedan genijalni trenutak, veličanstveni trijumf ili uzbudljivi prevrat ovogodišnjeg Europskog rukometnog prvenstva.

Navijajmo zajedno na Areninu Trgu Dalmacije na ove datume:

18. 1. ČETVRTAK, 18 sati

19. 1. PETAK, 16 sati

20. 1. SUBOTA, 18 sati

22. 1. PONEDJELJAK, 18 sati

24. 1. SRIJEDA, 18 sati

25. 1. ČETVRTAK, 16 sati

26. 1. PETAK, 17 sati

28. 1. NEDJELJA, 17 sati

Pridružite nam se u Arena centru i podržite našu reprezentaciju uz Večernji list!

Hrvatska - Island
1/16

Komentara 5

DI
dinamic
07:58 18.01.2018.

Za koga vi priređujete program koji počinje 15 min. prije početka prve utakmice? Za ljubitelje rukometa (koji su već u dvorani) sigurno ne!

BL
bljak007
20:15 17.01.2018.

Usprkost svim našim željama, ali kauboji neće uspjeti ostvarit ni do polufinala.

TH
than
00:32 18.01.2018.

Kako su se branili protiv Svedjana mozda bolje da udjemo i na parket u obranu... U najgorem slucaju jednako lose mozemo odigrati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije