Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikad jače izdanje biciklističke utrke CRO Race

U Hrvatsku dolaze tri od zadnja četiri pobjednika Tour de Francea

21.09.2022.
u 12:24

Sedmo izdanje biciklističke utrke CRO Race bit će najjače do sada. Naime, u Hrvatsku dolaze trojica od četiri pobjednika Tour de France, jedne od najjačih biciklistički utrka na svijetu – Danac Jonas Vingegaard, Kolumbijac Egan Bernal i Britanac Geraint Thomas.  
 - Dolazi nam šest World teamova,a  svaki od tih teamova prati 10 milijuna ljudi na društvenim mrežama. Mogli smo dovesti još dva, tri World teama više ali nije bilo sredstava za tako nešto.

Vjerujem da će pobjednik CRO Race doći iz jednog od šest World teamova jer oni u svojim redovima imaju daleko najbolje bicikliste koji će voziti kroz Hrvatsku – rekao je Vladimir Mihaljević, direktor utrke.


Urka će se  održati od 27. rujna do 2. listopada. Start prve etape bit će u Osijeku a cilj u Ludbregu. Utrka završava u nedjelju 2. listopada kada će se voziti od Svete Nedelje do Zagreba. 


 - Imamo sjajan termin utrke, između Vuelte, svjetskog prvenstva i utrke Milano-San Remo. Mi smo jedina etapna utrka u tom tjednu i zato nam dolaze ovako kvalitetni biciklisti – zaključio je

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije