Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVA LIDERA

U 'hrvatskom derbiju' NBA lige slavio je Šarić, ali Babo je bio uvjerljivo najbolji

NBA: Utah Jazz at Sacramento Kings
Sergio Estrada/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
01.05.2021.
u 09:09

Dakle, na Zapadu i Utah i Phoenix imaju omjer od 45 pobjeda i 18 poraza čime su najbolje momčadi lige, a momčad sa sljedećim najboljim omjerom je vodeća momčad Istoka, Brooklyn Netsi (43-21)

U 'hrvatskoj košarkaškom derbiju', ali i u sudaru dvije najjače momčadi NBA lige u regularnom dijelu sezone Utah Jazz Bojana Bogdanovića upisali su poraz protiv Phoenix Sunsa Darija Šarića rezultatom 121:100.

Bojan Bogdanović je bio uvjerljivo najbolji pojedinac svoje momčadi na terenu. Dok nijedan drugi igrač Utaha nije upisao više od 12 koševa, Babo ih je upisao 22. No, najbolji igrač Sunsa Devin Booker (31 koš) vodio je svoju momčad do pobjede koja im je osigurala izjednačenje na prvom mjestu na prvenstvenoj ljestvici.

Dario Šarić je za nešto manje od 23 minute na parketu uspio ubaciti osam koševa.

Dakle, na Zapadu i Utah i Phoenix imaju omjer od 45 pobjeda i 18 poraza čime su najbolje momčadi lige, a momčad sa sljedećim najboljim omjerom je vodeća momčad Istoka, Brooklyn Netsi (43-21).

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
12:17 01.05.2021.

Svaki put kada im je Babo najbolji oni tu tekmu uvjerljivo spuše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije