Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENE U MOSTARU

U hrvatskoj postao hit trener, a sada preuzeo višestrukog susjednog prvaka

28.12.2020.
u 13:31

S višestrukim prvakom BiH Jakirović je potpisao ugovor do kraja svibnja 2023. godine. Jakirović će prozivku i početak priprema za drugi dio sezone obaviti 15. siječnja

Mostarski klub Zrinjski i službeno je  potvrdio da će nekadašnji trener hrvatskog prvoligaša Gorice, Sergej Jakirović (44)  u nastavku sezone predovoditi popularne Plemiće i time potvrdio ono što se špekuliralo već tjednima. 

Ovaj 44-godišnji stručnjak će zbog restrikcija na granicama s Hrvatskom u Mostar stići 12.  siječnja, javljaju iz Zrinjskog.

S višestrukim prvakom BiH Jakirović je potpisao ugovor do kraja svibnja 2023. godine. Jakirović će prozivku i početak priprema za drugi dio sezone obaviti 15. siječnja. 

Dodajmo kako je Jakirović bio jedan od kandidata za izbornika BiH, no umjesto vraćanja kulta reprezentacije Zmajeva, sada će pokušati vratiti Plemiće na stare staze slave, daleko iznad trenutačnog šestog mjesta. 

Komentara 2

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
14:07 28.12.2020.

U hrvatskoj postao hit trener, u susjednoj Europi bio najuren posle dva meseca a sada preuzeo višestrukog susjednog balkanskog prvaka iz zemlje brače po krvi, jeziku i kulturi.

PO
POBROZDS
15:06 28.12.2020.

nigdje u glupom članku niste naveli da je rodjeni Hrvatski Mostarac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije