Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI SE VRATITI

U Hajduku su ga zvali 'baby Pirlo', a on otkrio: 'Prodali su me kada nisam htio ići...'

Ivo Cagalj/PIXSELL
04.03.2021.
u 17:45

- Nije mi bio pritisak, bila mi je čast da me uspoređuju s igračem top klase, ali morao sam raditi na svom imenu, stvarati Andriju.

Bivši veznjak Hajduka Andrija Balić, aktualni igrač Dunajske Strede iz Slovačke dao je podcast-intervju za SportKlub u kojemu je otkrio kako iz Hajduka nije otišao svojevoljno. 

- U Hajduku sam se brzo etablirao u prvoj momčadi, ali i prije sam imao ponuda, već sa 16 godina iz Engleske, kasnije i iz Španjolske, gdje sam ja i htio otići, ali Hajduk je sve te ponude odbijao. Kasnije kad ja nisam negdje htio otići, oni su prihvatili, bilo je tu čudnih događaja, ali sada ne bih o tome - rekao je pa pojasnio je li mu smetalo što su ga zvali 'baby Pirlo'. 

- Nije mi bio pritisak, bila mi je čast da me uspoređuju s igračem top klase, ali morao sam raditi na svom imenu, stvarati Andriju. 

Dok je on još stvarao Andriju, Hajduk ga je odlučio prodati u Udinese za 3 milijuna eura. 

- Ja sam stvarno htio još godinu, dvije igrati u Hajduku, razviti se, steći neko iskustvo, ali to nije bilo moguće. I Igrački i kao čovjek sam sazrio u Italiji, evo ne znam što bih na to odgovorio - rekao je Balić pa otkrio bi li se vratio među Bile: 

- Teško mi je na to odgovoriti, puno stvari igra ulogu, ali sigurno je da bih razgovarao i da bih razmotrio tu ponudu. Bi li do toga došlo, teško je reći. Moja je želja vratiti se u Hajduk svakako, je li to za dvije godine, ili na kraju karijere, svakako imam želju. Jednog dana - zaključio je.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
21:34 04.03.2021.

Zadrugari bi prodali sv. Duju zajedno s Poljudom , da im netko ponudi 20 mil.€ , a onda za tr novce kupili Turcina , Grka i ukrajinaca netreznjevskog , koje budale vode taj klub , to je za plakanje ,e , sa juniorima bi bili 5 , ako uopce i imaju skolu nogometa

Avatar dzambo
dzambo
19:47 04.03.2021.

45 tekmi za ''Ajduka'' odigra i prodali ga i jos za dobre pare kad se sve sracuna... da je odigra samo 45 tekmi i najavit kao veliki talenat...i na kraju koliko vidim po nekom prosijeku izgleda samo 1 od njih 50 prodani napravi veliku karijeru vanka...a istovremeno ogromna vecina klubova nasih ''stagnira'' i ama bas nista nije veliko napravila u Europi...niti jednog polu-fnala...niti finala...niti titule....u usporedbi sa onim prije klubovima jedan prostor Balkana najvise je izgubio u novom sistemu....nikakvi rezultati u zadnjih 25 i vise god. 1 il 2 kluba ''malo'' odskoce'' al nista toliko veliko kao oni prije klubovi i igraci....i rani odlazak igraca sa ovih prostora donosi pare domacim klubovima ALI kad se sve sabere i oduzme samo njih par klubova posluje ''pozitivno'' tak da ta ''razmjena'' najboljih igraca za lovu iz vanka ''zbrisala je sa mape nogometne Europe sva ''buduca'' polu-finala..finala...cak i prvake Europe ''zauvijek''....

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
12:11 05.03.2021.

I mog susjeda su zvali casanova , sve je bilo u redu samo sto je bio gay i jos impotentan 🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije