Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nexe

U Grčkoj počinje nova europska sezona 'gromova'

Nexe PPD Zagreb
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/5
18.11.2018.
u 13:08

Favoriti smo i to ne skrivamo, ali to treba pokazati na terenu, a pogotovo na njihovu gdje je puno temperamentnih navijača – rekao je Hrvoje Horvat

Rukometaši našičkog Nexea prošle sezone ostali su “kratki” za samo jedan pogodak od plasmana na završni turnir Kupa EHF-a. Novu europsku sezonu u tom natjecanju Našičani počinju danas u Grčkoj gostovanjem kod Olympiacosa (14.45).

Neće to biti nimalo lagana utakmica jer su Grci u drugom kolu izbacili mađarski Komló, i to zbog većeg broja pogodaka u gostima.

Nexe PPD Zagreb
1/10

Za grčki sastav igraju Srbin Aršić, Španjolac Jimenez, Poljak Terlecki, Brazilac Toniazzo te Bubalo iz BiH.

– Favoriti smo i to ne skrivamo, ali to treba pokazati na terenu, a pogotovo na njihovu gdje je puno temperamentnih navijača. Sigurno je samo to da će oni igrati iznad svojih mogućnosti i na to smo spremni. To je ta neka prva stuba na koju se želimo popeti – rekao je Hrvoje Horvat, trener 'gromova'. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije