Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smjena generacije
Povratak na članak

U godinu dana dobili smo sedmoricu i za prvih 11!

Petković je u samo osam nastupa postao četvrti strijelac među aktivnim igračima

Komentari 3

SV
svitilnik
20:49 18.11.2019.

S novim igračima imamo pokrivena većinu mjesta, to je za ovaj kratki period od SP fantastično. No ono što je najvažnije je naći Lukina nasljednika. Bit će to vrlo teško jer je Luka bio taj koji je činio prednost uu igri. Kao što je bio Dražen . Razgovarati s igračima koji mogu nasljediti njegovu igru. Reći jim, imate privilegiju nasljediti najboljeg igrača svijeta i sve je na vama. Oni moraju imati posebne treninge pri okupljanju reprezentacije. Ako Luka ima snage neka nazoči tim treninzima i daje svoje savjete

VL
PR
prajdali100
19:09 18.11.2019.

Treba pustiti Dalića i HNS da u tišini rade svoj posao.Smjena generacija bi mogla proći bez većih potresa.

VL
KA
kajinx
00:17 19.11.2019.

...u dresu s kvadratićima... Ne, nego sa kockicama!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.