Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bila je neprepoznatljiva

U dvadesetak dana se čudesno oporavila od teške deformacije lica, pogledajte je sada

Joanna Jedrzejczyk
Foto: PX Images/ABACA/PIXSELL
29.03.2020.
u 21:16

Golemi hematom na licu smetao joj je u završnici meča, ali se nije predala do samog kraja i podijeljene sudačke odluke koja je otišla u korist Kineskinje

Bivša UFC-ova prvakinja Joanna Jedrzejczyk i dalje se oporavlja od velike bitke s Weili Zhang na priredbi UFC 248 (7. ožujka) tijekom koje je izgubila podijeljenom odlukom sudaca.

U pet rundi fantastične borbe, neki kažu čak i najbolje u povijesti ženskog MMA-a, Zhang je prije dvadesetak dana brojnim preciznim udarcima potpuno deformirala Joannino lice.

Golemi hematom na licu smetao joj je u završnici meča, ali se nije predala do samog kraja i podijeljene sudačke odluke koja je otišla u korist Kineskinje.  

Fotografije Joanninog lica danima su obilazile svijet, ali već nakon nekoliko dana Poljakinja je pokazala da se brzo oporavlja.

Golemi hematom na čelu je nestao, a rane gotovo potpuno zacijelile. Ipak, priznaje da joj je bilo teško pogledati se u ogledalo, prenosi portal Fightsite.

Pogledajte kako Joanna Jedrzejczyk izgleda danas

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🇵🇱. Rany powojenne z 7. marca jeszcze się goją, ale dzisiaj kamuflaż pełną parą nie tylko na ubraniu, ale i na buziaku.🤕😃 Mój fizjo zawsze mówi, że na mnie wszystko „goi się jak na psie”.🐶🚑 Nie brzmi to dobrze, ale znaczenie jak najbardziej dobre.👍🏼 Wczoraj musiałam odbyć „przeglad” ciała u @kamiliwanczyk , aby mieć pewność, że siniaki, które czasami mogą okazać się niebezpieczne dla zdrowia, odpowiednio się wchłaniają.🥺 Finalnie postanowiliśmy nałożyć na buziaka tape, który pomoże mi szybciej wróci do pełni sprawności.😁 Jak Wasz dzień?🤗 Nie zwariowaliście jeszcze w czterech ścianach?😜 🇺🇸. The post-war wounds from March 7th are still healing, but today I decided to wear full clothes&face camouflage.🤕😃 My physical therapist always says that I "heal like a dog".🐶🚑 Maybe it doesn't sound good, but definitely has a positive meaning.👍🏼 Yesterday I had to do a "body check" with @kamiliwanczyk to make sure that the bruises, which can sometimes be dangerous, are getting properly absorbed.🥺 Eventually, we decided to use some tape to help me get back in shape faster.😁 How’s your day?🤗 Hope you're not going crazy locked in four walls?😜 👸🏻 #armygirl #camouflage #camouflaged #camouflagejacket #zara #taping #kinesiotaping #war #battle #ufc248 #speedrecovery #healingprocess #wmma #ufc

A post shared by Joanna Jedrzejczyk (@joannajedrzejczyk) on

- Znam da je ovo muški sport, ali ne mislim da postoje posebni sportovi za žene i muškarce. Ovo je 21. stoljeće. Ja sam vrlo uredna i čista osoba, volim izgledati čisto. Tuširam se po pet puta dnevno. Vrlo sam ženstvena po tom pitanju. Zato mi je bilo teško izgledati tako, ali to je cijena koju moramo platiti - rekla je Joanna.

- U svakom poslu postoji loša strana. Mrzim to, mrzim i želim se brinuti za svoje zdravlje. Kao sportašu, ovaj sport ti mijenja tijelo, mijenja um, mijenja lice, pogled i način na koji hodaš.

Puno sam žrtvovala, mijenjalo mi se tijelo, ali sam i dalje žena, želim biti privlačna. Želim biti majka i uvijek brinuti za svoj zdravlje. U UFC-u imamo sve, dobru zdravstvenu skrb i uvijek se brinu za nas - dodala je.

Ipak, nasmijali su ju komentari na viralne fotografije njenog hematoma.

- Još imam nekoliko modrica, ali smijala sam se memovima nakon meča. Iako sam se izolirala od društvenih mreža, ipak sam se smijala.

Već drugi dan nakon meča hematom se spustio i dva dana nisam vidjela na lijevo oko, bilo je jako teško. Odradila sam sve moguće preglede nakon borbe, bila sam kod plastičnog kirurga u Poljskoj i imala malu operaciju uha. S glavom mi je sve u redu - rekla je.

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
06:46 30.03.2020.

nisam ni čitao članak, jer mi se to gadi. Samo neka mi netko kaže - je li uopće normalno da se dvije žene tako mlate? Pa nije čudo da se na svijetu dešava što se dešava.

Avatar KALIMERO
KALIMERO
21:35 29.03.2020.

Na licu ima 1 kg šminke, a nos joj je i dalje nekako spljošen u stranu

Avatar majkuvam
majkuvam
20:31 30.03.2020.

Jos jedan dokaz opće degeneracije društva...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije