Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPOMENULI PREMIJERA I PREDSJEDNICU

U Dinamu se oglasili oko policijske akcije: Naše bojazni bile su opravdane

Dinamo
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/7
06.07.2019.
u 21:54

"Jučerašnja akcija potvrdila je opravdanost naših bojazni koje smo iznijeli u pismima upućenim predsjednici RH i predsjedniku Vlade RH", stoji u priopćenju Dinama.

Dinamo se priopćenjem oglasio povodom policijske akcije Tebra u kojem je 15 osoba sumnjiči da su se od 2016. do 2018. udružili u zločinačko udruženje u sklopu kojeg su počinili niz kaznenih djela. Među osobama koje su planirali napasti bio je i Igor Kodžoman, bivši predsjednik Uprave Dinama, dok je među zapaljenim vozilima i vozilo Krešimira Antolića, šefa sigurnosti Dinama. 

"Temeljem informacija dobivenih današnjim policijskim priopćenjem, da su jučerašnjom akcijom uhićeni osumnjičenici za neka od kaznenih djela počinjenih na štetu naših djelatnika, priopćavamo da GNK Dinamo pozdravlja podnošenje kaznenih prijava i privođenje odgovornih pravosudnim tijelima. Sve to nas ohrabruje u očekivanju da će i preostala kaznena djela počinjena na štetu naših zaposlenika biti razriješena, a počinitelji kažnjeni. Jučerašnja akcija potvrdila je opravdanost naših bojazni koje smo iznijeli u pismima upućenim predsjednici RH i predsjedniku Vlade RH", stoji u priopćenju Dinama.

Podsjećamo, Dinamo je prije mjesec dana uputio je pismo Uredu predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreju Plenkoviću i Uredu predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović. U pismu se navodno navodi da se GNK Dinamo nalazi pod pritiscima pojedinih osoba “koje su od nadležnih državnih tijela označene kao nositelji organiziranog kriminala u Republici Hrvatskoj” te da su se iste te osobe otvoreno angažirale da “preuzmu upravljanje Dinamom”. Pismo pročitajte ovdje.

Ključne riječi

Komentara 2

PA
pappmisi
15:36 07.07.2019.

Neprijatelji Dinama - nemate sansi. Zivio nam 100 godina i vodio Nas Dianamo jos 30 godina . Jedan je Zdravko Mamic !!

TO
Top1
23:41 06.07.2019.

Evo ovih poštenih sto ih RAJA zaziva 🤣. Ovo je problem za naše velebne novinare tko će sad plaćat članke 😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije