Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALKOHOL ZABRANJEN

U Bundesligi publici dozvoljen dolazak na stadione

GER, DFB Pokal 1. Runde, MSV Duisburg vs Borussia Dortmund,
NordPhoto/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL
15.09.2020.
u 23:09

Neće biti dopušten dolazak gostujućih navijača, a svaka će ulaznica biti personalizirana kako bi se moglo pratiti kretanje svih osoba koje dođu na stadion

Na sastanku predstavnika svih 16 njemačkih saveznih država održanom u utorak dogovoreno je kako će se uvesti šestotjedni probni period tijekom kojega će biti dopušten dolazak gledatelja na utakmice tamošnjeg nogometnog prvenstva i to do 20 posto kapaciteta stadiona.

Na stadionima će se primjenjivati stroge epidemiološke mjere, a alkohol će biti zabranjen.

Neće biti dopušten dolazak gostujućih navijača, a svaka će ulaznica biti personalizirana kako bi se moglo pratiti kretanje svih osoba koje dođu na stadion.

Na snazi će biti i mjere socijalnog distanciranja, a gledatelji će obavezno morati imati i maske.

No, u slučaju da broj zaraženih osoba u Njemačkoj naraste na više 100.000 tijekom sedam dana, a infekcija neće moći biti lokalizirana, dolazak gledatelja bit će ponovno zabranjen.

Završnica prošle sezone u Bundesligi odigrana nakon dva mjeseca stanke zbog pandemije uzorkovane koronavirusom prošla je bez gledatelja na stadionima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije