Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA ŽRTVA

U bolnici još jedan bivši predsjednik Real Madrida

Real Madrid
Foto: PA/Pixsell
1/5
23.03.2020.
u 21:14

Martin je u ponedjeljak zaprimljen u jednu madridsku bolnicu nakon što je imao simptome koronavirusa.

Dva dana nakon što je od koronavirusa preminuo bivši predsjednik Real Madrida Lorenzo Sanz (76), u bolnici je završio i drugi bivši čelnik "Kraljevskog kluba" Fernando Martin (72).

Martin je u ponedjeljak zaprimljen u jednu madridsku bolnicu nakon što je imao simptome koronavirusa.

On je privremeno predsjedao klubom nešto manje od dva mjeseca 2006. godine nakon odlaska Florentina Péreza. Nakon toga je bio sazvao izbore na kojima je pobijedio Ramon Calderon.

Martin je zaprimljen u bolnicu dva dana nakon što je od koronavirusa preminuo drugi bivši predsjednik Real Madrida. U subotu je umro 76-godišnji Lorenzo Sanz nakon četiri dana provedena u bolnici.

U ponedjeljak je u Španjolskoj oboljelo 4.500 soba čime je ukupni broj premašio 33.000. Španjolska je druga zemlja po zaraženih nakon Italije sa 59.000.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije