Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12 zlatnih medalja

U Beču održan plesački spektakl Grand Prix Vienna

Plesački spektakl Grand Prix Vienna
Foto: Privatna arhiva
1/10
06.02.2019.
u 16:52

U IBFF Fit Kids je trenutno učlanjeno 18 država, a broj raste svaki dan. U IBFF Fit Kids je pet disciplina - Fit Kids, Acro Fitness, Aerobic Dance, Fitness Dance i Kids Fitness Stamina

Protekli vikend u Beču održan je Grand Prix Vienna 2019 u organizaciji Slobodanke Tintor, predsjednice IBFF Fit kids saveza, predsjednice sportskog kluba Bambi kids, te direktoricom International Dance Open Zagreb. U Beču je nastupilo tri tisuće plesača iz cijelog svijeta, a natjecanje je trajalo dva dana od jutarnjih sati do kasno navečer.

– Jako sam zadovoljna organizacijom, ali i rezultatima mog kluba. Osvojili smo osam zlata i jedno srebro u grupnim nastupima, te još četiri zlata, tri srebra i jednu broncu u solo nastupima. Naše sljedeće veliko natjecanje bit će Europsko prvenstvo u fit kidsu koje će se održati u Beogradu 9. i 10. ožujka – rekla je Slobodanka Tintor.

Iza EP-a slijedi spektakl u Zagrebu – Svjetsko prvenstvo IBFF Fit kids&aerobic, te International dance open Zagreb 2019 koji će se održati sedmu godinu zaredom.

Plesački spektakl Grand Prix Vienna
1/10

Plesni spektakl trajat će četiri u Ledenoj dvorani i dvorani II Sportskog doma. Ovi plesni spektakli održat će se od 9. do 12. svibnja, a zadnji dan očekuje nas gala event na kojoj će nastupiti najboljih dvadeset koreografija cijelog natjecanja. Naše natjecanje je jedno među najjačim u svijetu. prepoznato od mnogih svjetskih saveza i klubova. Da smo najbrojniji kao klub to dokazuju naši rezultati gdje branimo boje europskih i svjetskih prvaka i ove godine.U svibnju ćemo ugostiti preko 50 zemalja u Zagrebu – istaknula je Tintor.

Svjetska bodybuilding i fitness federacija IBFF ima novi ogranak, IBFF Fit Kids. U Beču je novoizabrana predsjednica Slobodanka Tintor. U IBFF Fit Kids je trenutno učlanjeno 18 država, a broj raste svaki dan. U IBFF Fit Kids je pet disciplina - Fit Kids, Acro Fitness, Aerobic Dance, Fitness Dance i Kids Fitness Stamina.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije