Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ZAGREBU

U atomskom skloništu braća Božić otvorila boksački klub

Stjepan Božić
VL
10.01.2010.
u 12:32

Nakon više od 15 godina trenerskog rada, boksačkom treneru Vladi Božiću ostvario se san. Zajedno s bratom Stjepanom otvorio je boksački klub.

Braća Božić dobila su na korištenje prostorije atomskog skloništa OŠ Špansko Oranice u kojem se već nalazi Ki-aikido klub Put. Oni su u skloništu već godinu i pol, no sa novim susjedima će se dobro slagati jer si nisu konkurencija.

U prostor od 230 četvornih metara Božići su uložili 150.000 kuna. Osim ringa i 12 vreća, male teretane, velikog ogledala u podzemnoj dvorani se mogu vidjeti i fotografije svih najvećih boksača svijeta.

- Klub je prvenstveno namijenjen rekreativcima, a naš prvi član je 13-godišnji Dominik Ratković što govori da ćemo imati i program za školsku djecu.

Na treninge bi mogli dolaziti i glumac Rene Bitorajac i voditelj Mario Petreković, ali i atrativna voditeljica Nikolina Pišek i njen dečko, ronilac Kristijan Curavić. Svi oni došli su na poziv Stjepana koji će očito imati i funkciju promotora kluba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije