Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIKUPLJA SE NOVAC

U akciju za malu Milu uključili se brojni sportaši - Rebić, Perišić, Duvnjak...

Mila Rončević
Foto: Facebook
1/5
29.03.2019.
u 18:22

U akciju su se uključili brojni hrvatski sportaši - nogometaši Ante Rebić, Ivan Perišić, Filip Bradarić, Ante Ćorić, rukometaši Domagoj Duvnjak, Luka Stepančić, Igor Karačić, tenisačica Ana Konjuh i mnogi drugi.

Za dvogodišnju Milu, kojoj za liječenje u SAD-u treba 18 milijuna kuna, dosad je već skupljeno gotovo osam milijuna kuna.

Nogometaš Dinama Iyayi Atiemwen pridružio se u petak akciji prikupljanja pomoći dvogodišnjoj djevojčici koja umire od leukemije. 

Troškovi njezina liječenja iznose oko tri milijuna američkih dolara, a da bi Mila otputovala u SAD-a na eksperimentalnu terapiju, iznos je potrebno skupiti u samo nekoliko dana.  

No, tu nije stalo. U akciju su se uključili brojni hrvatski sportaši - nogometaši Ante Rebić, Ivan Perišić, Filip Bradarić, Ante Ćorić, rukometaši Domagoj Duvnjak, Luka Stepančić, Igor Karačić, tenisačica Ana Konjuh i mnogi drugi.

- Zvali su nas jutros i skupljen je taj nevjerojatan iznos, nemam riječi, hvala puno svim ljudima, ne znam što bi rekao - komentirao je iz riječke bolnice Marin Rončević, otac djevojčice koja boluje od akutne leukemije.  

Foto: Instagram Asos

Foto: Instagram Asos

Foto: Instagram Asos

Foto: Instagram Asos

Komentara 1

BA
BakaMraz
20:29 29.03.2019.

Vladi bi bilo pametnije da financira lijecenje ove male djecice umjesto da baca milijarde u onu rupu bez dna, Uljanik! Ali djeca ne mogu glasati pa Vladi nisu interesantni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije