Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EURO NOGOMET

U 414. Old Firmu zaigrala dva Hrvata, Rodgers nadmudrio Gerrarda

Celtic Rangers
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
02.09.2018.
u 16:32

U prvoj utakmici nedjeljnog programa četvrtog kola Premier lige Arsenal je kao gost s 3:2 slavio kod Cardiffa.

Celtic je potpuno zasluženo slavio u 414. Old Firmu protiv Rangersa s minimalnih 1:0 u četvrtom kolu škotskog prvenstva.

Brendan Rodgers tako je Stevenu Gerrardu, čovjeku kojeg je vodio u Liverpoolu, nanio prvi poraz otkako je ovaj sjeo na klupu Rangersa.

Trenutak odluke dogodio se u 62. minuti kada je obrana Celtica izigrala goste, a junak domaćina bio je Jules Olivier Ntcham.

Od pet bivšig HNL-ovaca na terenu su zaigrala samo dvojica, Borna Barišić i Nikola Katić u dresu Rangersa, za koje zbog ozljede nije konkurirao Eros Grezda. Zbog ozljede za derbi nije konkurirao ni Jozo Šimunović u Celticu, dok je Filip Benković ostao na klupi.

Celtic Rangers
1/8

Nakon četiri kola iznenađujuće prvi je Hearts s maksimalnih 12 bodova, Celtic je drugi s devet, a Rangers tek sedmi s pet bodova.

U prvoj utakmici nedjeljnog programa četvrtog kola Premier lige Arsenal je kao gost s 3:2 slavio kod Cardiffa. Topnici su triput imali vodstvo, zabijali su Mustafi, Aubameyang i Lacazette, a domaćin se uspio samo dvaput vratiti i to preko Camarase i Warda.

Arsenal je deveti sa šest bodova, dok je Cardiff 16. s dva boda.

Anderlecht, Dinamov protivnik u Europskoj ligi, u 6. kolu belgijskog prvenstva pobjedu protiv Antwerpa je ispustio u 92. minuti. Vodili su 1:0 od 17. minute preko Gerkensa, da bi Owusu u 92. postavio konačnih 1:1. Ivan Santini i Antonio Milić odigrali su cijelu utakmicu za domaćina. Anderlecht je treći s 13 bodova, tri manje od vodećeg Club Bruggea.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije