Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARNA PRAVILA

Tyson slavodobitno najavio povratak, a cijeli svijet mu se sada smije

Mike Tyson
Foto: HT/Press Association/PIXSELL
1/5
25.11.2020.
u 11:40

Tyson i Jones boksat će osam rundi po dvije, a ne uobičajene tri minute. Zanimljivo je da se neće proglašavati pobjednik niti će biti nokauta. Ako nekome od boraca poteče krv, meč se prekida. U ringu neće biti sudaca niti će se moći kladiti na meč.

Legendarni Mike Tyson u subotu se vraća u ring. Dvoboj 51-godišnjeg Iron Mikea i 51-godišnjeg Roya Jonesa na rasporedu je u Los Angelesu i to po posebnim pravilima.

- Vratio sam se - slavodobitno je javio Tyson nakon što je borba potvrđena. To će biti njegov povratak u ring nakon 15 godina.

No, dvoboj Tysona i Jonesa zapravo je ekshibicijski meč dvojice boksača koji više nisu u cvijetu mladosti. Pa su takva i pravila.

Naime, Tyson i Jones boksat će osam rundi po dvije, a ne uobičajene tri minute. Zanimljivo je da se neće proglašavati pobjednik niti će biti nokauta. Ako nekome od boraca poteče krv, meč se prekida. U ringu neće biti sudaca niti će se moći kladiti na meč.

Ljubitelji boksa diljem svijeta ostali su zatečeni ovim pravilima, a na društvenim mrežama mogu se pročitati brojni komentari u kojima se posmjehuju ovom meču koji je zapravo sparing  trening.

"Mislite li da će Tyson poštivati dogovor da nema nokauta? Pa on se nikad nije držao pravila", jedan je od komentara.

A u sličnom je tonu i komentar Dane Whitea, šefa UFC-a.

- Ne smiju nokautirati jedan drugoga? - u čudu je pitao White pa prasnuo u smijeh.

Ključne riječi

Komentara 2

TO
torente
12:33 25.11.2020.

Ustvari oni će plesat

ZO
zoranos
12:09 25.11.2020.

A kako da se kladim kada nema proglašenja pobjednika?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije