Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALO ZAISKRILO

Tyson rekao da će prebiti Ngannoua i brzo dobio žestok odgovor

Instagram
14.04.2021.
u 15:45

- Nakon što prebijem Anthonyja Joshuu, riješit ću i ovog tipa. Francis Ngannou je lak posao.

Kada jedno gostovanje donese takav sukob svi obožavatelji borbenih sportova odmah vole popratiti. Tako je nedavno u podcastu Mikea Tysona gostovao Francis Ngannou. Spomenuo je kako nakon još nekoliko MMA borbi želi preseliti u boksački ring, onim čim se i prvobitno htio baviti.

 

Otkrio je kako bi najviše volio ući u ring protiv Tysona Furyja, svjetskog prvaka prema WBC-u. Furry ovim postupkom nije bio toliko polaskan koliko isfrustriran te je podijelio fotografiju Ngannoua i Tysona uz opis:

- Nakon što prebijem Anthonyja Joshuu, riješit ću i ovog tipa. Francis Ngannou je lak posao.

Naravno odgovor na tu 'provokaciju' brzo je i dobio. Ngannou je podijelio Furyjevu fotografiju u kojem je zadobio veliku posjekotinu protiv Otta Wallina i napisao:

- Ako ti je ovaj tip to napravio, što misliš da ću ti ja.

Ipak, zasad će ovo sve ostati na društvenim mrežama i prepucavanju Ngannoua i Furyja, ali bilo bi zanimljivo vidjeti njihov dvoboj u budućnosti. Ionako bi svi htjeli to vidjeti, a pogotovo dolazak Ngannoua u boksački svijet.

Komentara 2

CR
crocro
16:57 14.04.2021.

Koji su to lakdrijaši, ako račun prave bez krčmara. A krčmar Filip Hrgović masno bi im mogao naplatiti.

Avatar Idler
Idler
17:18 14.04.2021.

Fury bi mu mogel održat malke bolšu lekciju !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije