Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lova do krova

Tyson Fury za 103 milijuna dolara potpisao ugovor s ESPN-om

Tyson Fury i supruga
Foto: Reuters/Pixsell
18.02.2019.
u 16:42

Fury se nada da će mu ugovor s ESPN-om povećati šanse za uzvratni meč protiv aktualnog svjetskog prvaka po verziji WBC, Amerikancem Deontayom Wilderom

Sljedećih pet borbi britanskog boksač Tysona Furyja ekskluzivno će biti prikazivane na platformama američkog ESPN-a, a potpisani ugovor vrijedan je 103 milijuna američkih dolara, objavili su u ponedjeljak britanski mediji. 

Prema ugovoru Fury će morati boksati minimalno dvije borbe godišnje na tlu SAD-a, dok će prava za prikazivanje njegovih borbi u Ujedinjenom Kraljevstvu i dalje imati britanski BT Sport.

- Oduševljen sam. Podrška ESPN-a i BT Sporta, dvije najveće medijske platforme u svijetu sporta, znači da su sada vezani s najboljim teškašem u svijetu - izjavio je 30-godišnjak, koji se nada da će mu ugovor s ESPN-om povećati šanse za uzvratni meč protiv aktualnog svjetskog prvaka po verziji WBC, Amerikancem Deontayom Wilderom, protiv kojeg je boksao 1. prosinca prošle godine u Staples Centeru u Los Angelesu i izvukao neodlučen ishod.

S druge strane, Wilder ima ugovor s konkurentskom medijskom kućom Showtime pa u boksačkim krugovima prevladava mišljenje kako će Furyjeva veza s ESPN-om samo zakomplicirati eventualni dogovor.

 - Moje je mišljenje da je ta borba sada izglednija nego ikad prije jer iza nas stoje dvije najveće kuće - izjavio je Fury za BT Sport.

 

Ključne riječi

Komentara 2

LA
lakočemo
19:15 18.02.2019.

bravo dečki napokon da radnici(boxeri)dobiju što ih sljedi a korporacije nek se grabe za njih

Avatar doog_kool
doog_kool
18:49 18.02.2019.

Nadam se da ce doci do meca Wilder-Fury 2...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije