Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oštar na jeziku

Tyson: Današnji boksači prava su sramota!

Mike Tyson
PA/Pixsell
16.12.2013.
u 17:33

"Mladi boksači danas nemaju želju postići velike stvari. Bave se boksom samo da kažu kako boksaju"

Jedan od najboljih profesionalnih boksača svih vremena, Mike Tyson, oštro je napao današnje profesionalce za koje smatra da su ipak na krivi način shvatili svoj posao, odnosno da im nedostaje strasti.

Tyson nije pazio na svoj riječi tom prilikom...

"Današnja generacija boksača su prava sramota. Kad sam ja imao 20 godina, bio sam spreman umrijeti kako bih ostvario svoj cilj, a oni danas nemaju takav nagon, svi su nekako mlaki", rekao je Iron Mike.

"Mladi boksači danas nemaju želju postići velike stvari. Bave se boksom samo da kažu kako boksaju. Imidž im je puno važniji od naslova i ja to smatram velikom sramotom", dodao je Tyson.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ponosangay
Ponosangay
18:01 16.12.2013.

e taysonu barem ne siluju i tuku žene ili kad im nestane novaca da za par miliona promjene vjeru kao ti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije